Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skolisser

Handle slitesterke og stilige skolisser til alle typer sko. Å trekke av et skolisser på vei ut døren og ikke ha en ekstra er veldig irriterende. Fyll på med skolissene til favorittskoene dine og vær klar! Oppdag også en rekke lisser i forskjellige lengder, runde eller flate og i forskjellige farger - håndvelg dine skolisser for et unikt utseende!

...

Always nice price

Skolisser hos DinSko


Har du ved et uhell revet av et skolisse? Eller vil du piffe opp skoene med noe nytt? Nye skolisser kan gjøre en stor forskjell. Tydeligvis hvis du ikke kan knyte snøreskoene dine fordi de er ødelagte, men også bare når du ønsker å gi skoene nytt liv med enkle midler. Her finner du skolisser til alle typer sko, fra sneakers og pensko til støvler og røffe gåsko. Slitesterke bomullslisser som er flate og ni millimeter brede, perfekt til sko med litt lengre snøring. Velg mellom sort eller hvit avhengig av skotype og smak.

Flate eller runde skolisser?

Et tips om du vil være litt edgy er å velge strengene i en kontrastfarge. Et par sorte lisser til dine rene hvite sneakers gir et cocky uttrykk, akkurat som et par helhvite skolisser tredd gjennom de svarte støvlenes maljer skaper en kul effekt. Disse flate skolissene finnes i to lengder, 105 og 120 cm, slik at du kan velge de som passer best til skoene dine.

I tillegg til våre flate favoritter kan du handle runde skolisser i samme slitesterke og behagelige bomull. Disse strengene glir jevnt gjennom maljene og gir et nøkternt inntrykk. De passer perfekt til dine påkledde snøresko og pensko, men kan også være veldig fine til halvhøye støvler og sneakers. Våre runde strenger kommer også i to lengder, nemlig 75 og 120 cm. Uansett om du har akutt behov for nye skolisser for å kunne snøre på favorittskoene igjen eller er på utkikk etter et nytt par å variere med, gjør du lurt i å klikke hjem våre kvalitetslisser i dag. Det er alltid smart å ha et par snorer i reserve hjemme i skuffen.

Knyt skoene på nye måter


Har du lyst til å ta skolissene til neste nivå? Lær å snøre skoene dine på mange nye måter, og du vil legge til enda en dimensjon til snørerepertoaret. Internett er fullt av tips for deg som vil mestre kunsten å snøre et par sko til perfeksjon. Vet du for eksempel hvordan du snører opp trinnene, sjakkbrettet eller den skjulte knuten? Google så finner du! Snart kan du være familiens eller vennegjengens stjerne i snøresko på innovative og kunstneriske måter. Start med å velge dine favorittsko lisser og klikk dem enkelt og trygt hjem her fra nettbutikken vår. Så er det bare å trene på snøreferdighetene dine. Eller velg en klassisk og enkel variant og nøye deg med at skolissene i seg selv er nye, noe som er langt nok.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments