Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Såler

Med et par velvalgte innleggssåler får du mer ut av skoene. Her finner du varmende såler i fleece og ull, myke skinnsåler for økt komfort og støttende såler med støtdemping som skåner både føtter og knær. Avhengig av sålens funksjon kommer de som helsåler eller halvsåler. En liten investering med stor påvirkning i hvert steg – unn deg selv et par smarte og behagelige skosåler av høy kvalitet.

...

Always nice price

Såler til dine sko

Med en innleggssåle i skoene kan du gå langt. Rett såle til rett sko kan være en nesten like god investering som skoene i seg selv. Her finner du såler som varmer, som støtter, som beskytter når det er glatt og som bare er veldig myke og behagelige å gå på. Avhengig av årstid og behov kan du alltid finne såler til dine sko hos oss. Når høsten begynner å gå mot vinter og temperaturen synker, er det lett for å begynne å fryse på tær og føtter. Med et par varmende fleecesåler i skoen kan du bruke favorittskoene litt lenger på sesongen og gjøre vinterskoene enda mer bekvemme på dager med bitende kulde, og kaldt underlag. Våre støtdempende og varmende fleecesåler finnes i størrelser som passer til hele familien, fra de minstes lær-å-gå-sko til store 46-ere. Ekstra herlig varme får du hvis du satser på våre komfortable såler i kviltet ull. I tillegg til at de varmer føttene på kalde vinterdager, gir de behagelig komfort og er myke mot foten.

Skånsomme såler for alle føtter

Vil du ha en støttende såle som er skånsom mot både hælen og fotbuen, kan du med fordel velge en av våre populære lærsåler. De er oppbygd for å gi optimal støtte og avlaster føttene i hvert steg. Dessuten er de perforerte for å skape en behagelig ventilasjon i skoene og holde føttene friske hele dagen. Hvis du i stedet velger en halvsåle eller en ¾-såle, får du spesialformet støtte for hælen og/eller fotbuen. Også disse sålene er perforerte for et behagelig klima i skoen. Hvis du primært trenger støtdemping, er våre halvsåler med gel perfekte for å kvikke opp trøtte føtter. Rene komfortsåler finner du i form av myke såler i latex med overflatesjikt av tekstilvev og i våre tynne såler i fuktighetsabsorberende bomullsfrotté. De passer bra i sommerskoene hvis du ikke vil bruke strømper. Her finner du også velduftende deosåler og støtdempende såler med fotbuepute.

Hvilke nye såler unner du deg?

Som du merker kan rett såle gjøre underverker for deg og dine føtter! Sjekk vårt sortiment av skosåler til barn, dame og herre og unn deg selv sålene som gjør forskjell i hvert steg. Du klikker dem enkelt hjem online eller besøker oss i en av våre DinSko-butikker, så hjelper vi deg med å finne de rette sålene.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments