Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skoletter til herre

Når du handler skoletter skal du alltid kunne forvente deg et stort utvalg, enkel navigering og smart shopping på dine vilkår. Uansett hvilke skoletter du trenger akkurat i dag, finnes det mye å velge mellom. Det vi elsker med skoletter, er nettopp deres allsidighet og anvendbarhet i så mange ulike sammenhenger.

...

Always nice price

Kjøp skoletter for menn og kompletter skohyllen din

Velkommen til en verden av fine, bekvemme, varme og kule herreskoletter. Iblant alt på en gang, iblant med håndplukkede egenskaper for spesielle behov og anledninger.

Hvilke herreskoletter skal du satse på?

Du kan bruke et par passe avslappede skoletter til hverdags som passer med ditt øvrige antrekk på jobben, du kan satse på et par mer værbestandige og slitesterke varianter til helgens naturutflukt eller fottur og du kan gire opp med vanntette og/eller varmforede skoletter når høst- og vinterkulden kommer. Med et par flotte skoletter er du kort sagt klar for enhver utfordring, både stilmessig og når det gjelder vær og vind. Skoletter for herre kommer som sagt i mange ulike utførelser. Hos oss finner du skateinspirerte sneakersskoletter i stilren utførelse som er superbekvemme å gå i en hel dag og er fine sammen med dine favorittjeans. Du har mengder av varmfôrede snøreskoletter i sesongens farger å velge mellom. Herreskoletter som både holder stilen og gjør at du tar deg bekvemt og behagelig frem på lange høst- og vinterdager. For våren og begynnelsen av høsten er det perfekt med et par sporty, lette skoletter med vanntett membran. De er verken for varme eller for tynne når været skifter og du vil kunne kjøre en casual stil uten å måtte bekymre deg for været. Oppdag for all del vårt eget varemerke PACE, som forener genuin håndverkskunnskap med ekte skinn og avslappet eleganse. For eksempel i form av våre veldig stilige skinnskoletter med mellomhøyt skaft og cleane detaljer.

Herreskoletter i forskjellige farger

Hos DinSko kan du finne masse forskjellige herreskoletter i forskjellige farger. Du finner det du vil klassifisere som mer klassiske farger som brune og sorte, men også andre farger. I tillegg til forskjellige farger, har vi også massevis av forskjellige typer herreskoletter og stiler, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par skoletter som passer deg.

Herreskoletter er alltid rett

I vårt sortiment av herreskoletter håndplukker vi hver sesong de modellene som føles best og finest for å gi deg mulighet til å få et utvalg som er oppdatert og allsidig. Våre egne merker designes i Sverige med omsorg for detaljer og materialvalg. Her finner du skoletter fra f.eks. LINEAR og Iguassu i god kvalitet og til gode priser. Så benytt sjansen til å klikke hjem dine nye skoletter allerede i dag! Til jobben, for fotturen, til helgens lange spasertur eller rett og slett fordi du vil bruke dem hver dag. Vi håper at du finner de herreskolettene som nettopp du trenger og at du får glede av dem i mange år. Med våre skopleieprodukter kan du gi dine nye skoletter litt ekstra omsorg, slik at de holder i mange herlige dager fremover. Hvis du vil ha personlige tips og råd om skopleie eller hvilke skoletter du skal velge, er du alltid velkommen inn i din nærmeste butikk – vi hjelper deg med å finne det rette.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments