Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vinterboots til herre

Boots og skoletter utgjør basen for en komplett garderobe, i det minste i vinterhalvåret. Vinterboots er ikke bare solide og beskytter mot vær og vind, et par stilige boots er også perfekt for å piffe opp et antrekk med enkle midler.

...

Always nice price

Kjøp vinterboots til herre

Blant våre vinterboots for herre finner du svaret på mange delikate stilspørsmål for lane måneder med regn, snø, kulde og tøffe forhold for deg og dine føtter. Det trenger nemlig ikke å være slitsomt å kjøpe vintersko, det kan tvert om være veldig artig og inspirerende. Det gjelder bare å velge dine nye vinterboots med omsorg og etter din øvrige klesstil. Da kommer det til å bli kjempebra.

Chelseaboots i vinterskrud

Foretrekker du stilrent og tidløst? Da kan vi anbefale et par varmforede chelseaboots til vinteren. Med denne klassikeren kan egentlig ingenting gå galt. En clean design med fine elastiske bånd, enhetlig overdel og klassisk svart eller brun. Vanskeligere enn det behøver det ikke være å sette vinterstilen til jobben, middagen eller for den delen helgens spasertur. Chelseaboots er like fine til jeans som til chinos og gir alltid et passe velkledd inntrykk (de er ikke like lekre til vide termobukser, så tipset er å bruke langt undertøy under dine vanlige bukser hvis kulden blir tøff.) I denne kategorien finner du klassiske, varmforede modeller i skinnimitasjon fra Stepside som er svært prisgunstige. Vil du gå opp et hakk i prisnivå og foretrekker ekte skinn, bør du sjekke f.eks. våre kule varianter fra PACE med stilige detaljer. Skinnet kommer fra sertifiserte garverier, så du kan bruke dine skinnboots i visshet om at de er laget med omsorg for miljøet.

Herre-vinterboots for enhver smak

Vil du heller ha vintersko med litt lavere skaft og snøring, kan vi anbefale Riekers fine boots (eller skoletter om du vil), i slitesterk nubuck. Perfekt og elegant hverdagssko med herlig varmt for. Sjekk sesongens utvalg av fine vinterboots fra LINEAR, Iguassu og Lejon. Her finner du modeller med litt grovere såle for bedre grep og varmt for for herlig komfort hele vinteren. Kort sagt, vi tror at du som vil ruste deg for vinteren, kommer til å forlate vår side med vinterboots for herre både fornøyd og forventningsfull. Vi håper at du lar deg inspirere og at du oppdager hvor enkelt og sikkert det er å handle online hos oss på DinSko. Ha en herlig og velkledd vinter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments