Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vinterskoletter til herre

Vi har samlet alle våre vinterskoletter for herre på denne siden, slik at du som vil oppdatere vintergarderoben med nye favoritter kan få et godt overblikk og også bli inspirert før kjøpet. Så nå er det bare å velge og vrake. Vi er sikre på at du kommer til å finne dine følgesvenner som tar deg gjennom den skandinaviske vinteren tørrskodd, varm og fin på føttene.

...

Always nice price

Kjøp vinterskoletter til herre

Med et par velvalgte vinterskoletter tar du ikke bare høyde for snø, kulde og skandinavisk vintervær. Du gir også hele antrekket et løft. Match med en fin frakk, en dunjakke eller en avslappet lag-på-lag-look og gå gjennom de kalde og mørke månedene med hevet hode og opprettholdt stil.

Skap looken med varmforede skoletter

Vi vet ikke hvordan det er for deg, men vi vil påstå at det er vanlig å handle inn sko og klær før høsten og vinteren. Følelsen av en ny start og lysten til å unne seg en oppdatering av garderoben (eller kanskje våge å prøve en ny look for sesongen?) har en tendens til å være ekstra sterk før vinterhalvåret. Og det finnes vel få andre skomodeller som kan varieres og matches på så mange måter som nettopp skoletter generelt og litt grovere vinterskoletter spesielt. Skafthøyde, såle, snøring og materialer er bare noen av de egenskapene som avgjør stilen og looken. Hvilke klær du velger å kombinere med vinterskolettene, gir enda flere muligheter! Visse velger å kjøre en velkledd, nonsjalant stil med uknyttede høye skoletter, fine raggsokker og et par løse jeans eller manchesterbukser som hviler ledig mot skaftet. Blant våre egne merker finner du oppdaterte modeller fra LINEAR og PACE der både form og funksjon gir en mer elegant hverdag og en behageligere vinter for deg og dine føtter.

Vinterskoletter i forskjellige farger til menn

Hos DinSko finner du forskjellige vinterskoletter til herre i alle mulige farger. Vi tilbyr for eksempel sorte og brune vinterskoletter, men du kan også finne andre farger i vårt sortiment. I tillegg til farger har vi også forskjellige typer herreskoletter og -looks, så bla gjennom hele vårt brede sortiment for å finne et par skoletter som passer deg og din stil.

Finn dine skoletter for vinteren

Hos DinSko finner du som moteinteressert mann (eller du som ikke bryr det så mye, bare du føler deg bekvem og skoene gjør jobben) fine vinterskoletter til herre av høy kvalitet langs hele skalaen. Tidløse modeller i skinn eller semsket med få, men velvalgte detaljer. Sesongens trendy skoletter der detaljer, farger og silhuett viser at du er med i matchen. Eller solide vinterskoletter med sjenerøst, varmt for, slitesterke sømmer og en grov, grepsikker såle for ordentlige tøffe vintrer. Still deg selv to grunnleggende spørsmål før kjøpet: Hvordan ser din øvrige vintergarderobe ut, som dine nye skoletter skal trives sammen med de kommende månedene og vintrene? Og hvor godt må de beskytte mot kulde, slaps, is og snø? Våre vinterskoletter klarer naturligvis både stilkravene og vinterens utfordringer generelt. Men avhengig av hvordan du velger dine øvrige vinterklær og hvilke krav du har til funksjonene – delvis avhengig av hvor du bor – kan det likevel være verdt å vurdere dine ulike behov, slik at du både setter stilen og klarer vinterværet. Du klikker enkelt hjem dine vinterskoletter fra DinSko online.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments