Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Høye herresneakers

Oppdag sesongens høye sneakers for herre hos DinSko. Det er en ren gullgruve for deg som elsker sneakers og vil komplettere skogarderoben med høyskaftede sneakers. Fordi de er sykt stilige og fordi det er perfekt å kunne dra på seg et par om høsten og våren når du står i valget mellom vinterskoene og sommerens letteste og luftigste sko.

...

Always nice price

Kjøp høye herresneakers

Høye herresneakers kan du få i mange fine utførelser. Fra klassiske, sporty modeller som ganske enkelt er et par lave sneakers med litt høyere skaft. Men du finner også høye sneakers i grenselandet mellom skolett og sneaker, noe som innebærer at alt fra sålen til overdelens materiale og design varierer. Stilrene sneakersskoletter og hypermoderne funksjonssneakers forenes og kompletterer hverandre her.

Høye sneakers, en slam dunk-suksess

Høye sneakers er i dag en selvskreven del av den sporty moten over hele verden og kan ses på føttene til hippe kjendiser og oss vanlige dødelige overalt. I takt med at sneakersmoten har etablert seg og tatt over som go-to-stil for hverdagen, har sneakersmodellene også utviklet seg, med chunky sneakers, ulike materialer og funksjoner. Så også med høye sneakers, som du kan få i modeller som passer for nettopp din smak og stil. Alt begynte imidlertid som en innovasjon innen basketen. Allerede ved det forrige århundreskiftet, da basket var en ung sport, ble de første basketskoene laget med høyere skaft for å gi støtte og stabilitet i de raske vendingene på banen. Siden er det blitt utviklet nye modeller og i de senere tiårene har store basketstjerner i samarbeid med de største sportsmerkene laget egne modeller som har gjort braksuksess langt utenfor basketbanen. Som så mye annet har altså også høye sneakers tatt steget fra sportens verden til catwalken og ut i byen på som en selvskreven del av gatebildet. I dag har alle skomerker med respekt for seg selv sine egne modeller av høyskaftede sneakers og ingenting tyder på at trenden kommer til å avta.

Høye sneakers i forskjellige farger for menn

Hos DinSko kan du finne masse forskjellige høye sneakers i forskjellige farger for menn. Her finner du det du vil definere som mer klassiske farger som hvite og sorte høye sneakers, men vi har selvfølgelig også andre farger i vårt sortiment. I tillegg til forskjellige farger, har vi også masse forskjellige typer høye herresneakers med forskjellig utseende. Ta en titt på hele vårt brede utvalg for å finne et par joggesko som passer deg og din stil.

Hvilke hi-top sneakers velger du?

I vårt utvalg av høye sneakers (eller hi-tops som de også kalles) finner du mye å velge mellom. Vi er sikre på at det finnes et par som passer for nettopp deg. Velg blant superkomfortable modeller med fine detaljer, stilrene og skateinspirerte varianter som også er vanntette og superkule hi-tops. Blant mye annet! Uansett hva du er ute etter, tror vi at du kommer til å finne dine nye høye sneakers for herre på denne siden. Handle sikkert og trygt online og se frem mot en herlig sesong med dine nye favoritter.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments