Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Høye sneakers

Høye sneakers er både kule og allsidige. Med utspring i de populære basketballstøvlene gir høye sneakers en fin retrofølelse, selv om de er helt nye og med oppdaterte funksjoner. Oppdag vårt store utvalg og løft looken med nye high-top sneakers!

...

Always nice price

Kjøp høye sneakers til dame, barn og herre

Sneakers er for alle, uansett alder, kjønn og stil. Og som supplement til dine klassiske, lave sneakers er det smart å investere i minst ett par høye sneakers. Ikke minst fordi de er veldig fine med høyere profil og skaft som gjør at de får litt preg av skoletter, men med sneakerens sporty look. Men høye sneakers er også perfekte for de årstidene da solen ikke alltid varmer og du trenger litt mer solide sko for å holde varmen. Eller for den saks skyld å holde føttene tørre. I de senere år har vi på DinSko utviklet et voksende sortiment av vanntette sneakers med høye skaft for både barn og voksne, sporty sneakerssko som gjør at du kan forlenge sneakerssesongen betydelig. Men høye sneakers kan også være et perfekt alternativ om våren og sommeren, både på kjølige dager og når du vil at ditt valgte antrekk skal få en ny dimensjon. De aller varmeste variantene er ikke førstevalget her, men vi har mange tynnfôrede varianter og basketsko i slitesterk kanvas som er både kule og svale nok for sommeren.

Hvilke høye sneakers passer for deg?

Som med alle typer sko er høye sneakers et spørsmål om både form og funksjon. Det betyr at det er både smaken og hva du skal bruke skoene til som avgjør hvilken modell som er rett for nettopp deg. Hvis du foretrekker en mer minimalistisk stil i din øvrige garderobe og allerede har en gjeng cleane lave sneakers, kan du velge samme linje for dine høye sneakers. Sats ellers på et stilrent par som kan matches med et litt mer velkledd antrekk, f.eks. et par smarte chinos eller fine jeans. For deg som liker å bruke skjørt og kjole, er det superstilig å matche et par høye sneakers med disse sommerlige plaggene. Faktum er at et par moderne høye sneakers med litt mer hi-tech-funksjoner også fungerer utmerket til litt mer elegante plagg – det er et stilbrudd som gir looken en spennende dynamikk.

Høye sneakers + barn = perfekt!

Høye sneakers for barn er en særdeles vellykket idé fordi de er bekvemme, støttende for foten og tåler tøffe tak i leken. Våre skateinspirerte sneakers fra Lejon er et perfekt eksempel med slitesterke detaljer og fleksibel såle som gjør at de passer til både lek på skolen og fritidens fartsfylte action. Sjekk også våre vanntette høye sneakers fra DinSko med smart borrelåsbånd som er lette å ta på og tilpasse for ønsket passform. Perfekt når høsten kommer smygende med regnfulle dager, men når temperaturen fortsatt er tosifret og det er for tidlig for varmfôrede sko.

Så velkommen til å oppdage vårt oppdaterte sortiment av høye sneakers. Uansett om du foretrekker tidløse klassikere eller sesongens trender, er vi sikre på at vi har noe for deg. Handle dine sneakers online, enkelt og sikkert. Eller besøk din nærmeste DinSko-butikk for personlig service.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments