Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Lave sneakers

Minst et par lave sneakers er nesten et must i enhver skogarderobe. Har du ikke funnet favorittene dine ennå? Eller er det på tide å skaffe seg et par nye joggesko? Da har du kommet rett, her finner du mange fine og komfortable modeller å velge mellom. Våre egendesignede sneakers er laget med godt håndverk i velvalgte materialer. Sjekk ut sesongens nyheter fra SoAll, Attitude, Linear og mer. Med et par stilige lave sneakers er du klar for alt!

...

Always nice price

Kjøp lave sneakers til dame, herre og barn

Lek med tanken på at du kun får bruke én type sko resten av livet. Året rundt, til hverdags og fest, i byen og på landet. Du kan ha så mange par du vil, men de må være av samme skotype. Har du tenkt ferdig? Jepp, vi også. Lave sneakers føles som det opplagte valget, ikke sant? De er komfortable, fine og kommer i alle tenkelige utførelser og former. Faktum er at lave sneakers i prinsippet fungerer til alle aktiviteter, muligens med unntak av fluefiske, forretningsmøter og snørydding. Spøk til side, med et par velvalgte lave sneakers er du klar for det meste. Til hverdags er de uslåelige med sin elastiske komfort, sporty look og sin evne til å passe til alt i garderoben.

Når er det rett med lave sneakers?

Går du mye på jobben? Da er et par sneakers med god demping perfekte. Arbeider du på kontor med casual kleskode? Match et par cleane sneakers med et par jeans eller chinos og en piké eller skjorte. Eller for all del med et skjørt og en fin cardigan. Middag med vennene på restaurant? Et par flotte sneakers funker like bra til jeans og jakke som til en avslappet dress og så videre … I dag finnes lave sneakers i så mange utførelser at de dekker alle behov. Vi snakker om alt fra rene treningssneakers til løping eller treningsstudioet til stilrene og elegante sneakers i skinn og semsket som ikke gjør seg bort på en finere tilstelning, bare du matcher dem smart. Og i takt med at form og funksjon i stadig større grad overlapper hverandre, finner du superstilige sneakers med høyteknologiske funksjoner som er like behagelige å gå i som fine å se på.

Velg rette sneakers for rett årstid

Her finner du selvfølgelig lave sneakers for dame, barn og herre. Til våren og sommeren fungerer det best med sneakers i materialer som gir foten et behagelig klima, spesielt på varme dager. Se etter sneakers i mesh, skinn eller funksjonell tekstil for optimal komfort i sommerhalvåret. Når det begynner å bli høst og litt kjøligere vær, er det på tide å gire opp et hakk og kanskje legge til et tynt fôr og litt tykkere såle på dine lave sneakers for å holde varmen og stå imot våte fortau. Og litt senere på året når frosten melder seg, er varmfôrede sneakers et fint alternativ til skoletter, gjerne med en mønstret såle som gir godt grep. En varmende såle og et par tykkere strømper gjør også at sesongen forlenges for dine lave sneakers. For skikkelig ruskete og våte dager har vi en hel del vanntette sneakers som gjør at selv ikke de mest utfordrende værforhold tvinger deg til å oppgi dine sporty sneakers.

Trendy eller tradisjonelt?

Trender kommer og går, og det gjelder selvfølgelig også for sneakers. Derfor sørger vi alltid for at du kan finne både de nyeste oppdateringene i sneakersmoten og de klassiske og tidløse modellene som alltid er rett i vårt sortiment av lave sneakers. Med sneakers som speiler din stil og føles personlige kan du alltid føle deg rett og bekvem, uansett om du har fredagsfeeling, vil kvikke deg opp en høstmorgen eller begi deg ut på byen. Velkommen til å handle lave sneakers online eller til å besøke oss i en av våre butikker for profesjonell hjelp og gode råd. Sneak out in style!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments