Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Reimsandaler

Remsandaler har varit populära under ganska lång tid. I uppemot 9000 år närmare bestämt. Så gammal är den äldsta bevarade skon som hittills har hittats och självklart rör det sig om en sandal med enkel stängning i form av läderremmar. Så när du ser fram emot sommarens härliga dagar med dina nya remsandaler så kan du känna historiens i varje steg. Även om du satsar på ett par trendiga remsandaler med glittriga detaljer eller med superskön fotbädd som tagits fram med hjälp av den senaste ergonomiska forskningen.

...

Always nice price

Kjøp reimsandaler til dame

For selv om reimsandaler har vært med oss i tusenvis av år, har det hendt en hel del siden de første sandalene ble kneppet ihop. På den tiden var f.eks. mulighetene til online-shopping og hjemlevering ytterst begrensede og det fantes ikke så mange modeller å velge blant, med tanke på at du måtte være din egen skomaker, bokstavelig talt. Om vi lander i nåtiden i stedet og fokuserer på hva som tilbys av fine reimsandaler et stykke inn på 2000-tallet, så finner vi et betydelig større utvalg.

Jepp – det finnes reimsandaler for nettopp det!

Dagens reimsandaler spenner over hele feltet fra klassiske slip-ins med doble remmer og superbekvem korksåle via sandaler med robust konstruksjon og flere borrelåsbånd med walking-såle til festfine modeller med vristbånd og dekorative remmer i fine farger. I den første kategorien finner du flere superkomfortable modeller som er like trendy som klassisk bekvemme. Korksålede sandaler med myk fotseng som passer perfekt for lange dager på arbeidet og samtidig er kule nok for uteserveringen eller bryggen om sommeren. Tipset er å kjøpe et par ulike sandaler for jobben og fritiden, slik at du kan føle deg litt ekstra ledig og fin utenfor arbeidet. Sjekk våre populære slip-in-sandaler fra LINEAR hvis du er ute etter denne modellen!

Reimsandaler for en aktiv sommer…

For en aktiv ferie eller fritid i sommermånedene er løsningen et par sandaler med regulerbare remmer og ”offroad”-utrustning. Klikk hjem et par slitesterke reimsandaler med forsterkede sømmer, opphøyd såle og anatomisk fotseng som tar deg med på både vandringer og spaserturer med maksimal komfort og beskytter føttene på ujevne underlag.

… og for fester i solen

Er det klart for sommerfest eller vil du bare være litt sommerlig fin til hverdags? Sjekk i så fall vårt utvalg av sandaler med korslagte remmer eller fine gladiatorsandaler der remmene både gir god passform og er dekorative. Gå heller ikke glipp av våre vakre romersandaler i metallic med liten kilehæl! En klassiker som alltid er rett til et par stilige shorts eller en sommerkjole.

Ta en titt rundt her på siden, velg dine reimsandaler i den formen og det materialet som passer for deg og klikk hjem dine nye favoritter. Deretter er det bare å slappe av, vente på leveransen og se frem mot en herlig sommer med dine nye remsandaler. Og du, mens du venter – skjenk en tanke til våre sandalbærende venner som ”oppfant” denne geniale skoen. Bredbåndet var skikkelig tregt på den tiden…

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments