• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Slip in

Bekvemme, avslappede, fine og mange herlige varianter. Vi snakker selvsagt om slip-ins, sko som du glir inn i liksom i forbifarten mens du drar med deg vesken eller mobilen fra bordet i entreen og trekker ned solbrillene for å gå ut i solen. Slip-ins kan f.eks. være softe sandaler og tøfler og mules eller hælløse tøysko som fungerer til både late dager på bryggen og hagefesten eller uteserveringen om kvelden.

...

Always nice price

Kjøp slip in

Det som er felles for alle slip-ins, er vel egentlig at de hører sommeren (og i beste fall våren) til, fordi de er tynne og lette og dermed perfekte for solrike og varme dager. Men i tillegg til dette finnes det slip-ins i et bredt spekter av designer, modeller og materialer. Slip-ins sier jo i seg selv bare noe om hvordan du tar på deg skoen, at du ganske enkelt bare ”glir inn i” den uten å måtte snøre, spenne eller feste den på foten. Hos oss på DinSko finner du slip-ins på platå med sommerlig espadrillsåle, klassiske tøfler med superbekvem innersåle, flotte skinnmodeller med fint utformede remmer på overdelen, slip-in-sandaler på myk fotseng, slip-ins med dekorative detaljer og mønstre og slip-in-sneakers med god passform.

Hvilken slip-in velger du i sommer?

Hvis vi begynner med å finne slip-in for late feriedager da bekvemmelighet er alfa og omega, så finnes det noen opplagte favoritter i sortimentet. For deg som ikke har planer om strandliv, men heller vil ha et par kule slip-ins som er helt rett på byen eller til festen, anbefaler vi våre mules-inspirerte slip-ins med lukket tå og fine detaljer. Alltid rett, både til dine kuleste jeansshorts og sommerkjolen. Disse modellene finner du i flotte utførelser fra Attitude eller i ekte semsket fra PACE med åpen tå. For en mer sporty look velger du våre superfine slip-in-sneakers fra LINEAR med smart elastikk foran, åpen hæl og fine lisseringer som gir looken et løft på varme sommerdager. Finnes i flere sommerlige farger.

Slip in, slip out

Som du merker finnes slip-ins i en rekke ulike utførelser for ulike anledninger og smaker. Men én ting vet vi – bekvemt er ikke det samme sak som slapt! Med et par kule slip-ins og et velvalgt antrekk er du like fin som med hvilke som helst elegante sko. Bare mer avslappet og sommerlig sval på føttene. Klikk hjem dine favoritter fra dinsko.no eller besøk din nærmeste Din Sko-butikk, så hjelper vi deg med å finne det rette. Slip in, slip out!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments