• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaFrie returer i butikk
  • ShapeCreated using FigmaTryg betaling

Vinterstøvler til dame

Damevinterstøvler med sine høye skaft er de ekstra godt egnet når du vil vintersikre skogarderoben og holde snø, slaps og kulde borte fra føttene. Men også hvis du er ute etter et par støvler som kan holde deg varm og fin til hverdags og passe til og fra jobben. Velg basert på dine behov fra våre varmfôrede, vanntette og trendy vinterstøvler.

...

Always nice price

Handle vinterstøvler til dame

Støvler er populære året rundt og fungerer til det meste. Hos oss på DinSko er det alltid lett å finne det du leter etter med tydelige inndelinger og enkel navigering. Vinterstøvler for dame er ikke noe unntak. Du finner hele vårt sortiment på en og samme side, nemlig den du er på akkurat nå! Vinterstøvler kan fylle flere funksjoner enn bare å beskytte føttene (selv om nettopp det naturligvis er en forutsetning).

Fine dame-vinterstøvler i din stil

Du ønsker trolig å kunne finne noe som føles rett for din øvrige klesstil og kanskje også kunne oppdatere vinterskoene etter trender og med nye detaljer, de trenger kanskje ikke å holde for en polarekspedisjon. Velg først og fremst vinterstøvler som du synes er fine, og deretter kan du tenke på om de skal være både varmforede og vanntette, hvilken type såle du trenger avhengig av underlag og så videre. LINEAR har fine, stilrene modeller med snøring som holder både varmen og stilen i alle situasjoner. Når det er klart for lengre uteeventyr der du utsettes for kulde og snø, får du gå opp et nivå. Da kan det være bedre å velge en solid, bekvem støvel som sitter godt og garantert holder varmen. Her kan våre varmforede boots være et godt alternativ, de er både prisgunstige og motemessig helt perfekte. I tillegg til vårt sortiment av vinterstøvler kan du også sjekke våre sider med vintersko og vinterskoletter for dame!

Design eller funksjon? Begge deler!

Når vinteren banker på døren, håper vi at du har funnet det du trenger blant våre vinterstøvler for dame, uansett om du foretrekker sesongens trendstøvler eller satser på en klassisk look. Husk – du trenger ikke å velge mellom design og funksjon, vår ambisjon er at alle sko på DinSko både skal være fine og ”gjøre jobben”! Du handler enkelt dine nye vinterstøvler online. Ha en velkledd og varm vinter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments