Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vintersko til dame

Hos oss finner du mengder av fine og bekvemme vintersko å velge mellom. De gir deg et stilmessig løft, samtidig som de gjør sin jobb ved å holde deg varm og tørr på føttene. Uansett hvem du er, hvor du bor og hva du vil ha ut av dine vintersko, kan vi nesten love at det finnes noe som passer for nettopp deg i vårt store sortiment.

...

Always nice price

Vintersko til dame for de kalde månedene av året

Møt kulden med varmende, fine vintersko for dame fra oss på DinSko. Når vinteren kobler grepet, trenger du verken å fryse eller bli våt på føttene. Her finner du alt fra robuste, varmforede skoletter med grov og grepsikker såle til stilrene vinterboots med ullfor og superbekvemme, velsittende funksjonsstøvler for den urbane hikinglooken.

Finn rette vintersko for dame

Gode vintersko er en forutsetning for å føle seg bekvem og holde humøret oppe når temperaturen synker og snø og slaps dekker gater og torg. Men hva er som gode vintersko, er selvsagt også veldig individuelt og kommer an på hvem du er og hvordan din hverdag ser ut. Hvis du liker innekos og helst tilbringer vinterhalvåret i sofaen med et pledd over knærne og en kopp te i hånden, nøyer du deg kanskje med et par enklere vintersko. Et par lettforede boots eller skoletter med litt lavere skaft rekker langt hvis du for det meste beveger deg mellom hjemmet og bilen, jobben og treningsstudioet eller bor i de sørlige delene av landet der vintrene er litt mildere. Men av erfaring vet vi at vinteren kan bite seg ordentlig fast her også, så det er aldri feil å ha et par litt mer kraftige vintersko i bakhånd i vintergarderoben. Og alle som har barn, vet at en time i akebakken eller på tur i skogen kan få hvem som helst til å hoppe rundt og slå floke med blåfrosne tær …

Varme vintersko som passer for kvinner i hele landet

Du som elsker å være ute året rundt, har all grunn til å bruke litt ekstra tid på å finne de rette vinterskoene. Når en desimeter nysnø skal forseres i ti minusgrader, er det nok å koste snøen av bilen og skrape isen fra rutene for at føttene skal rekke å fryse og at den smeltende snøen lekker inn på vei til jobben – hvis du har valgt feil sko. Tenk heller komfort og funksjon for riktig utfordrende vinterdager og ha et par innesko på jobben som du kan bytte til når du kommer frem. Men dette er selvsagt enda viktigere for deg som aktivt oppsøker utendørsaktiviteter også i snø og kulde. For deg som er ute mye i jobben eller elsker å begi deg ut i skog og mark i helgene, er det et must med et par ordentlige gode vintersko. Fokuser på et par vinterskoletter, vinterstøvletter eller vinterboots som slutter tett rundt skaftet, gjerne med snøring for optimal passform, og selvfølgelig bør du velge en varmforet modell for å holde føttene varme og bekvemme. Det er smart å satse på vanntette vintersko hvis temperaturen ligger rundt null eller hvis det blir mildvær. Da holder du garantert væten ute. Her finner du alle våre vintersko for dame, i alle prisklasser og for alle anledninger. Uansett om du er ute etter klassiske curlingsko, varmforede skoletter, vanntette støvler eller slitesterke snøresko – la ikke vinteren vinne kampen om din komfort og stil. Vi håper at dine nye vintersko kommer til å gjøre den kalde årstiden finere, varmere og mer behagelig!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments