Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vinterboots til dame

I vårt sortiment av vinterboots for dame håper vi at du skal finne det du trenger for en mer elegant og bekvem vinter. Her er varmforede modeller for enhver smak som kan matches med det meste i garderoben. Hva med klassiske vinterboots med stilige sømmer og fleksible såler, eller med taggete mønster for sikrere grep på våte og snødekte underlag?

...

Always nice price

Handle vinterboots til dame

Vinter trenger ikke å bety kjedelige sko med bare en rekke praktiske hensyn og funksjoner på bekostning av stilen. Tvert om finnes det nå en rik flora av vinterboots for dame som gjør at de kalde månedene kan være minst like ”velkledde” som sommerhalvåret, da det tradisjonelt finnes mer mote å velge blant. Vinterboots kan både være relativt lette og enkle modeller som bare er oppgradert med varmt fôr for å klare en vinter i byen der du ikke tilbringer så mye tid utendørs. Hvis du f.eks. arbeider innendørs og tar deg til jobben kollektivt eller i egen bil, trenger du sjelden de aller mest avanserte vinterskoene for å klare deg. Et par ankelhøye boots med varmt fôr og en litt grovere såle for bedre grep rekker langt. I vårt utvalg fra våre egne varemerker So All og LINEAR finner du f.eks. veldig fine chelseaboots med deilig fôr som er både stilige og bekvemme når det begynner å bli kaldt. Hos DinSko finner du varmfôrede modeller for enhver smak som kan matches med det meste i garderoben.

Vellykkede vinterdager med damevinterboots

Hvis du skal ut i den friske vinterluften for litt lengre strabaser (eller for å tilbringe en formiddag i akebakken med barna), er det derimot rett å gå opp et nivå fra de aller mest fortaustilpassede vinterbootsene. Grovere såle, litt tykkere fôr og høyere skaft kan være noen av kvalitetene som utgjør forskjellen mellom en vellykket vinterdag og en blåfrossen pine. Under visse forhold må tross alt bekvemmeligheten og de praktiske sidene ved sko komme først. Og som vi alle vet kan vinterhalvåret by på alt mulig på våre breddegrader. Gnistrende kulde og en blek vintersol, hylende snøstormer med kaving i desimeterhøy snø, temperaturer rundt null med snøblandet regn og slaps eller alt dette på samme dag. Derfor kan det være klokt å investere i minst et par ulike vintersko slik at du kan velge rett modell for de rådende værforholdene. Ved mildvær er en vanntett støvel eller skolett et must hvis om det ligger smeltevann på fortauene og kanskje til og med regner. Ved tosifrede minusgrader er det i stedet det varme fôret som må holde mål og sørge for at føtter og tær holdes varme.

Vinterboots i mange farger til damer

Hos oss kan du finne vinterboots til damer i flere farger. Vi tilbyr herlige farger, men sorte vinterboots selger best. I tillegg til farger har vi også ulike typer av vinterboots med forskjellig utseende og funksjon, så ta en titt på hele vårt brede sortiment for å finne et par boots som passer deg.

Vinterboots for dame – finn de rette egenskapene for dine behov

Det er jo dumt å klage over ting man ikke kan gjøre noe med – da er det bedre å ruste seg for det uunngåelige! Klikk deg rundt og les på litt om våre vinterboots, slik at du finner de rette materialene og egenskapene for dine behov. Når du har bestemt deg, klikker du enkelt hjem skoene online og venter på pakken med dine nye vintersko. Hvis du foretrekker personlige tips og råd, kan du besøke en av våre butikker og få hjelp der. Ha en fin vinter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments