Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sandaler til dame

Sandaler til dame kommer i en rekke herlige utførelser og stilnivåer. Fra sommerens selvsagte badetøfler og reimsandaler til elegante modeller i skinn eller semsket med fine preginger og detaljer, slip-ins, pool slides, flip-flop, gladiatorsandaler, platåsandaler. Spenner og remmer og mønstre som gir det lille ekstra og gjør sandalene til dine personlige favoritter.

...

Always nice price

Kjøp sandaler til dame for varme dager

Det er ingen tilfeldig at sandaler har vært populære helt siden Jesus vandret rundt på jorden og enda lenger tilbake. Romersandaler lever jo fortsatt i våre dager og viser at et vinnende konsept ikke behøver å forandres og at tidløs stil overlever alle trender. Og det er lett å være enig dem som synes at et par skikkelig bekvemme sandaler er menneskets beste venn. Eller i det minste føttenes.

Oppdatert sortiment av damesandaler

I vårt sortiment av sandaler for dame finner du alltid et oppdatert utvalg av sandaler uansett om du setter komforten eller stilen først. Egentlig er det ikke noe valg du må gjøre, fordi våre sandaler har en tendens å forene begge disse egenskapene! Når det gjelder bekvemmeligheten, er fotsengen og sålen alfa og omega. En fotseng som er formet etter fotens naturlige buer og steg, er et godt utgangspunkt når du vil at sandaler skal sitte behagelig, steg etter steg og hele dagen. En yttersåle i et støtdempende materiale, gjerne gummi, er også viktig for å holde komforten hele dagen. Hvis du velger et par sandaler i mykt og fint skinn, får du et par følgesvenner som du kan ha glede av i mange sesonger og som slites vakkert etter hvert som du bruker dem. Sørg bare for å gi dem litt kjærlighet i form av rett skopleie iblant, slik at de ikke tørker ut eller mister sin glans.

Damesandaler i forskjellige farger og stiler

DinSko tilbyr forskjellige damesandaler i alle mulige forskjellige farger. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger på sandaler som hvite, sorte og brune sandaler eller farger som beige, blå, grønne och rosa sandaler. I tillegg til farger, har vi også mange typer damesandaler og stiler, så bla gjennom vårt brede utvalg for å finne et par sandaler som passer din stil.

Hvilken sandaltype er du?

For deg som foretrekker å holde deg aktiv på fritiden i årets varmere måneder, er trekkingsandaler eller hikingsandaler et utmerket alternativ til turskoene eller skolettene. Ved å kombinere sandalens smidighet og luftighet med stødighet og såler som klarer de fleste underlag samt slitesterke overdelsmaterialer, får du det beste av to verdener. Føl deg fri til å utforske omgivelsene og turstiene uten å føle deg innestengt og svett på føttene!

For deg som heller holder deg i byen, har vi mange fine damesandaler som lever opp til dine krav om motegrad og urbant preg. Et par stilige slip-in-sandaler er en perfekt måte å dresse ned en fin kjole på, eller de kan matches med et par korte jeans, gjerne croppede for en passe punkete look. Et par klassiske korksandaler er også et stilsikkert kort som fungerer like bra på uteserveringen som i kontormiljøet. De er ikke bare elegante, men også bekvemme og skånsomme for føttene.


Uansett hvilken sandaltype du er, så tror og håper vi at du skal kunne få oppfylt dine behov hos oss på DinSko. Se deg rundt i vårt utvalg av sandaler for dame, klikk hjem de du liker litt ekstra akkurat nå og slapp av. Snart får du en leveranse sandaler, tidenes mest holdbare skomote!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments