• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vinterstøvletter til barn

Når det handler om å finne de beste vinterstøvlettene for barn, gjelder det å tenke på alle mulige aspekter. Utenfor døren kan det være alt fra vind og regn og mildvær med slaps til en klar og bitende kald vinterdag eller full snøstorm. Derfor finner du hos oss på DinSko et stort sortiment av vinterstøvletter for barn, slik at de alltid kan være rustet for lek, skole og aktive dager, uansett vær.

...

Always nice price

Kjøp vinterstøvletter til barna

Hvis vi begynner med å se etter smarte valg for mildt og vått vær, finnes det noen varianter som vi synes passer ekstra bra. En varmforet gummistøvel er et alternativ som passer for de litt yngre barna som gjerne leker og ”plasker rundt” i all slags vær. I denne støvelen får de både gummistøvelens garantert vanntette beskyttelse mot væte og søle, og samtidig et deilig varmt for som holder føttene varme. Med en grov, riflet såle blir grepet også sikrere i slaps og snø. De fleste av våre varmforede gummistøvler har også refleksdetaljer som øker synligheten i de mørkere månedene.

Varme og kule vinterstøvletter til litt større barn

Når det er mer klassisk vintervær med snø og minusgrader, kan det være smart å gå opp et nivå og satse på en solid, snøret støvlett som klarer både kulde, snø og væte. Vi har mange varmforede støvletter med både snøring og borrelåslukning som lett kan reguleres for beste passform og holder tett i skaftet mot snø som ellers lett kan ta seg inn og smelte i skoen. Også her finner du et stort utvalg av modeller med grove, grepsikre såler og refleksdetaljer. Perfekt valg for lange dager i akebakken og vinterlige turer i skogen. For de litt større barna som både vil være varme på føttene og er nøye med hvilke sko de bruker, finnes det fine, halvhøye barnestøvletter med tynnere varmt for og kule detaljer. Perfekt valg når de mest avanserte lekene i friminuttene erstattes av roligere aktiviteter som ikke krever fullt like mye funksjonsdetaljer av barnas vinterstøvletter.

Vinterstøvletter til barn fra våre egne varemerker

I vårt utvalg av vinterstøvletter for barn finner du våre egne populære merker, f.eks. LINEAR og DinSko. Alt for at du lett skal kunne finne noe som passer. Barn er ulike, akkurat som vinterværet. Ta utgangspunkt i deres behov og hvilke aktiviteter som er mest populære når både snøen og temperaturen faller. Det viktigste når det tid for å fylle barnas skohylle med vinterstøvletter, er å holde føttene i godt humør uansett vær og aktivitet. Vi håper du finner vinterstøvletter til barna som passer for nettopp dere. Klikk deg rundt og velg i fred og ro. Vi på DinSko ønsker deg en fin vinter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments