Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Lave sneakers til barn

Blant våre lave sneakers finnes det mengder av herlige modeller, farger og stiler for enhver smak. Våre egne varemerker tilbyr hver sesong et stort utvalg av nye sneakers for barn, designet i Sverige. Alt for at vi skal kunne finslipe detaljene og oppfylle deres behov for fine, bekvemme sneakers med god kvalitet og til bra priser.

...

Always nice price

Kjøp lave sneakers til barna

Handle nye, lave sneakers for barn hos oss på DinSko, enten her på dinsko.no eller i en av våre butikker rundt om i landet. Lave sneakers med kule fargesplasher, fine detaljer, superbekvemme såler, vanntette sneakers og alt du (og barnet som skal bruke sneakeren) kan ønske.

Her finner du barnas nye sneakers

I vårt utvalg finner du sneakers i ulike prisklasser avhengig av merke, materiale og funksjoner. I det øvre spennet kan du forvente deg det lille ekstra i form av kvalitet, passform og tilpassede funksjoner, f.eks. for tøffe værforhold eller utfordrende aktiviteter. Men det er ikke alltid så enkelt som at en dyrere sko er tilsvarende ”bedre” enn en som ikke koster så mye. Det handler også om hvordan skoene skal brukes og hvilke påkjenninger de må kunne takle. For barn i barnehage- og skolealder med føtter som vokser fort og der størrelsene avløser hverandre mellom sesongene, er det ofte klokt å velge sneakers som kan slites og brukes hver dag. Da snakker vi særlig om sneakers som barna for det meste bruker til og fra skolen og under lek i friminuttene. Alle våre sneakers holder god kvalitet og vi har en lav andel returer, så våre kunder er fornøyde med det de kjøper. Hvis det derimot handler om lave barnesneakers som skal klare mer tøffere utfordringer i skog og mark eller skal være vanntette eller ekstra slitesterke, kan det være smart å gå opp et prisnivå.

Huske å måle barnas føtter

Uansett hvilke sneakers dere velger, er det en god start å måle barnas føtter nøye og finne rett størrelse og passform. Det er ikke noe gøy med sko som sitter dårlig, spesielt ikke for barn med fart i bena. Deretter er det bare å sjekke rundt og se hvilke barnesneakers som passer best for nettopp deres behov. Handle enkelt og sikkert online eller i en av våre butikker for personlig service og hjelp med måling. For å finne rett størrelse kan dere også bruke vår størrelsesguide. Takk for at du velger DinSko!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments