Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Høye sneakers til barn

Høye sneakers er ikke bare fine og bekvemme, de gir også ekstra støtte og stabilitet, og for høst og vår finnes de i vanntette og til og med varmforede modeller. De har ganske enkelt alt vi har lært oss å elske med sneakers, bare med ytterligere en høy dimensjon.

...

Always nice price

Kjøp høye sneakers til barna

Sneakers passer i alle situasjoner og finnes i utallige varianter. Her finner du hele vårt sortiment av høye sneakers for barn, det vil si sneakers med litt høyere skaft. Også i kategorien høye sneakers finnes det selvfølgelig en rekke ulike valgmuligheter. De kommer i ulike farger, med fine mønstre, glitrende og med smarte funksjoner som refleksdetaljer, waterproof og herlig for for kjølige dager. Akkurat som alle sneakers for barn fungerer høye sneakers perfekt til en rekke formål. Til skolen og i friminuttene, uansett om barna klatrer i klatrestativer, spiller fotball eller hopper paradis, er høye sneakers perfekt med sine fleksible såler og omsluttende skaft. Også til bursdagsselskapet kan et par høye sneakers tilføre en tøff touch til et litt mer finkledd antrekk.

Høye barnesneakers for all slags vær

Når sommer går over til høst og det begynner å bli litt kaldere og mer regnfullt, kan et par barnesneakers med høyt skaft gjøre all forskjell i verden. Fra Lejon finner du flere modeller med vannavvisende membran, herlig fleecefor og slitesterke detaljer som gjør dette til en perfekt overgangssko mellom sommerens tynnere sko og senhøstens og vinterens boots og støvler. Her finner du også lettere høye sneakers med tynt for og sporty såle som passer like bra om våren og sommeren som tidlig på høsten. Også DinSko tilbyr gode alternativer i grenselandet mellom høye sneakers og skoletter med varmt for, vanntett membran og kraftig såle, perfekt for aktive dager når det begynner å bli kaldere og tøffere værforhold.

Høye sneakers med flere fine farger og smarte detaljer

For barn som liker fargerike sneakers og fine detaljer, finnes det mye å velge mellom. Her finner du høye sneakers for barn med alt fra fargede såler til detaljer i gull. Passer like bra på skolen som til bursdagsselskapet! Mange av våre modeller har dessuten refleksdetaljer som gjør at barna synes bedre på mørke ettermiddager eller tidlige morgener på vei til barnehage og skole. DinSko tilbyr forskjellige høye barnsneakers i alle mulige farger og stiler. Ta en titt på sortimentet vårt og finn mange farger, for eksempel hvite høye barnesneakers. I tillegg til farger, har vi også flere typer høye barnsneakers med forskjellig utseende.

La barna være med!

Kort sagt, det er bra at enhver barnegarderobe inneholder minst ett par høye sneakers! La barna velge farge og detaljer, så kan du som forelder avgjøre hvilke materialer og funksjoner som behøves for å holde føttene i godt humør. Vinn-vinn! Vi håper at du finner barnas høye sneakers her i vår online-shop eller i din nærmeste Din Sko-butikk. Takk for at du handler hos DinSko!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments