Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Tekstil

Tekstil

Om materialet

Sko i tekstil er ofte laget av kanvas, hvilket er grovt vevet materiale oftest i bomull, men kan også være laget av lingarn eller jude. Kanvasen puster bra, men suger lett til seg vann og er derfor ømfintlig for smuss.

Materielet har gjennom historien hatt mange ulike bruksområder - fra seilduk og armering av gummidekk, til bordduker og sko. Kanvas har også blitt brukt til båttrekk. Da malte man stoffet for at det skulle holde vannet ute. Det sier en hel del om hvor slitesterkt det er.

...

Viktigt med impregnering

Sko i tekstil er enkle å holde freshe og rene. Tekstil er heller ikke et "levende" materiale og behøver derfor ikke pleies for å holde lengre. Det holder som regel å rengjøre de regelmessig og beskytte de med impregneringsspray. Impregneringen holder ikke bare innsiden og føttene tørre, den beskytter også skoen fra vann, smuss og saltstriper.

Likevel kan det av og til være et behov for å forbedre fargen på overmaterialet og sålen.

Quick fix

Timer

1 MIN

Quick fix

Børst rent med skobørste og spray med impregnering.

Skopleie i tre enkle steg

Å ta vare på skoene gjør du i tre steg, like enkle som logiske. Først fjerner du smuss, deretter legger du på en type krem, voks eller lotion, for så å avslutte med å impregnere utsiden og spraye skodeodorant på innsiden.

1. Rengjøre
2. Pleie
3. Beskytte
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments