Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Rieker

Det internasjonalt anerkjente merket Rieker kombinerer hverdagsmote med uslåelig komfort. Rieker henvender seg til kunder som verdsetter lette, bekvemme, støtdempende sko med god passform. I vårt sortiment for dame og herre finner du skoletter, høye sneakers og hverdagssko. Felles for dem er kombinasjonen av komfort i verdensklasse og stilig design, ofte med detaljer som gir et stilmessig løft.

...

Always nice price

Sko fra Rieker

Med sitt eget Antistress-system har Rieker utviklet en teknologi som gir økt støtte for foten og skånsom støtdemping. Det gjør at du kan bruke skoene hele dagen og gå menge skritt uten å bli trøtt i føtter og knær. I vårt sortiment av Rieker-sko finner du alt fra fine og varme skoletter for kalde vintrer og høye sneakers med grepsikker såle for uteaktiviteter, til bekvemme hverdagssko i solide materialer og elegante chelseaboots som fungerer til jobben eller middagen.

Rieker – sko med komfort og stil

Rieker har veldig lang og stor erfaring med skodesign og skoutvikling. Familiebedriften ble grunnlagt allerede på slutten av 1800-tallet og drives i dag av den femte generasjonen med salgssteder over hele verden. Du merker fort at Rieker kan dette med sko når du snører på deg et par og opplever den herlige følelsen som gir energi og avlastning i hvert steg. Hver sesong finner du nyheter fra Rieker her på hjemmesiden og dermed kan du alltid holde deg oppdatert på de nyeste modellene. Her finnes det sko for dame og herre, og for alle anledninger. Det er prisgunstige modeller med rett motefølelse og suveren komfort for kontoret, fritiden eller litt mer velkledde anledninger.

Funksjoner for mer behagelige steg

Hver sko fra Rieker kommer med deres egenutviklede funksjoner og fordeler i form av lette såler, god passform og skånsom støtdemping. Men ingenting av dette går på bekostning av stilen, så du trenger aldri å velge mellom fint og bekvemt når du handler sko fra Rieker. Velg blant ulike materialer som slitesterkt skinn og smarte syntetmaterialer. Finn dine favoritter blant klassiske slip-ins og sesongens must-have-skoletter og fyll på med Rieker før hver ny sesong. Vi håper at du finner nettopp dine favoritter. Du handler enkelt dine nye Rieker-sko online eller i en av våre DinSko-butikker rundt om i hele landet.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments