Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skinn

Skinn

Om materialet

Når lær eller skinn skal brukes i sko, garves det først for å bli slitesterkt og mykt mot huden. Gjennom valget av garvingsprosess gis skinnet eller læret de ønskede egenskapene og utseende man vil ha på skoen.

...

Gi skinnskoene rett glans

Fordelene med skinn - bortsett fra at det er vakkert fra start og eldes på en fin måte - er at det puster, former seg behagelig etter foten, samt tåler det meste av vær om det behandles riktig. Skokrem på tube fungerer på nesten alle typer skinn.

Du kan også bruke waxpolish som har mer fargepigment og gir høyere glans. Men glem ikke impregneringen. Den holder ikke bare innsiden og føttene tørre, den beskytter også skoen fra vann, smuss og saltstriper.

Quick fix

Timer

1 MIN

Quick fix

Børst rent med skobørste og spray med impregnering.

Skopleie i tre enkle steg

Å ta vare på skoene gjør du i tre steg, like enkle som logiske. Først fjerner du smuss, deretter legger du på en type krem, voks eller lotion, for så å avslutte med å impregnere utsiden og spraye skodeodorant på innsiden.

1. Rengjøre
2. Pleie
3. Beskytte
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments