Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Samarbeider og medlemskaper

Det er vårt ansvar å bidra og engasjere oss i bærekraft og vi har en vilje til stadig å forbedre oss. Derfor engasjerer vi oss ikke bare internt, men er også aktive i en rekke eksterne prosjekter og samarbeider.

Fur Free Alliance

Siden januar 2011 har NilsonGroup hatt en avtale med Fur Free Alliance og vi har gjennom denne avtalen tilsluttet oss det internasjonale Fur Free Retail Program. Programmet går ut på at man bare bruker skinn og pels som kommer fra dyr som er oppdrettet for kjøttproduksjon og der skinnet/pelsen er et biprodukt.

For mer informasjon, besøk: furfreeretailer.com

Fur Free Alliance

Human Bridge

Human Bridge arbeider med bistand, miljøspørsmål og sosiale innsatser som gjør en forskjell for mennesker og bidrar til en bærekraftig utvikling.

For mer informasjon, besøk: humanbridge.se

Human Bridge
Kemikaliegruppen

NilsonGroup er medlem i Kemikaliegruppen som forsyner sine medlemsbedrifter med fersk informasjon om kjemikalie- og miljørelaterte spørsmål. De fungerer også som en plattform for kunnskap som bidrar til å motvirke forekomst av farlige stoffer.

Kemikaliegruppen


Svensk Handel

Svensk Handel är en näringslivsorganistation som arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågot för Sveriges handelsföretag. Det är en medlemsdriven organisation som företräder företag inom parti- och detaljhandeln.

För mer information, besök: swedishfashioncouncil.se

Svensk Handel


TextilRecycling

NilsonGroup og TextilRecycling samarbeider om å gi sko til gjenbruk og gjenvinning. Samarbeidet går ut på at TextilRecycling henter reklamerte sko i butikkene for siden å transportere disse til Polen og Tyskland for sortering og gjenbruk eller gjenvinning.

For mer informasjon, besøk: textilrecycling.se

Textil Recycling


SSEI

SSEI er et nettverk bestående av bedrifter og organisasjoner innen den svenske skoindustrien som jobber for å øke kunnskapsnivået om miljøspørsmål blant bedrifter. De jobber også med å utvikle et verktøy (materialindeks) som skal gjøre det enklere for den enkelte bedrift å produsere skoene sine på en mer bærekraftig måte.

For mer informasjon, besøk: ssei.se

SSEI


ChemSec

ChemSec – International Chemicals Secretariat – er en uavhengig non-profit organisasjon som driver overgangen fra skadelige kjemikalier til trygge alternativer. Dette gjør de fordi skadelige kjemikalier representerer en av de største og alvorligste truslene mot helse og miljø.

Gjennom egen forskning, grenseoverskridende samarbeid og praktiske verktøy driver de utviklingen for strengere kjemikalielovgivning og overgang til giftfrie alternativer. Og jo flere som jobber i samme retning, jo raskere vil overgangen gå.

For mer informasjon, besøk: chemsec.org

ChemSec


No to pfas

NilsonGroups ambisjon er å fase ut helsefarlige kjemikalier for å beskytte miljø og mennesker. PFAS er et stoff som ikke vil brytes ned i miljøet i overskuelig fremtid og vi synes det er viktig å velge PFAS-frie materialer for å beskytte fremtidige generasjoner. Vi har signert Chem-Sec sitt initiativ No to PFAS og har tatt stilling til å begrense bruken av fluorkarboner/perfluorerende stoffer og har dermed begrensninger på at våre vanntette produkter skal være fri for PFAS-stoffer.

For mer informasjon, besøk: chemsec.org/pfas

No to pfas

60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments