Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Produksjon

NilsonGroup eier ikke egne fabrikker, men arbeider med og produserer sko hos en rekke leverandører i et nært samarbeid. For oss er det en forutsetning for en bærekraftig og ansvarsfull virksomhet. Vi betrakter våre leverandører som partnere, og vi arbeider konstruktivt med dem og i begge parters interesse for å fremme et tillitsfullt og langsiktig samarbeid.

Transparens er viktig for oss og derfor er vi åpne med hvilke leverandører vi arbeider med:

Last ned vår leverandørliste HER.

Etiske retningslinjer

Det er av største viktighet for oss å sikre at produksjonen av våre sko skjer under sikre og rettferdige arbeidsforhold. I 2002 innførte vi våre første etiske retningslinjer og i dag har vi en velfungerende intern organisasjon når det gjelder sosial ansvarstaking i produksjonsleddet. De etiske retningslinjene for sosialt ansvar er en del av vår samarbeidsavtale med leverandøren. Retningslinjene håndterer arbeidsforholdene i produksjonsprosessen. Før vi innleder et samarbeid går vi gjennom leverandøravtalen vår med leverandøren. Leverandøren må deretter undertegne avtalen før vi går videre med samarbeidet.

Våre etiske retningslinjer bygger på FNs erklæring om menneskerettigheter, FNs konvensjoner om barns rettigheter og avskaffelse av alle former for diskriminering samt ILOs (International Labour Organisation) kjernekonvensjoner. I tillegg til internasjonale konvensjoner og anbefalinger arbeider NilsonGroup alltid ut fra gjeldende nasjonale lover, forordninger og regler i de respektive produksjonslandene.

Last ned våre etiske retningslinjer HER.

Minstekrav

Ut fra våre etiske retningslinjer har vi betonet visse områder og valgt å kalle dem minstekrav. Minstekravene er grunnleggende krav til arbeidsforholdene i fabrikken og betraktes som hjørnesteiner i de mer omfattende etiske retningslinjene. Vi aksepterer f.eks. ingen former for barnearbeid eller tvangsarbeid og ingen former for diskriminering. Disse kravene må alle leverandører alltid leve opp til.

Last ned våre minstekrav HER

Kjemikalier

Overalt i vår hverdag finnes det kjemikalier av ulike slag og de fleste stoffene vi kommer i kontakt med i hverdagen, er ikke helseskadelige. Sko inneholder også kjemikalier, og i NilsonGroup har vi sammen med leverandørene et ansvar for å sikre at produktene våre ikke inneholder helsefarlige, miljøskadelige eller forbudte stoffer. NilsonGroups restriksjonslister er basert på EUs kjemikalielovgivning REACH, men stiller i mange tilfeller høyere krav enn lovgivningen. Listene er spesialtilpassede for skoproduksjon og er utarbeidet sammen med kjemikalieeksperter.

Last ned våre kjemikaliekriterier HER.

60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments