Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Støvletter til dame

Damestøvletter kommer i mange herlige varianter. Lave damestøvletter, høye damestøvletter, damestøvletter med høy hæl, damestøvletter med lav hæl, mellomhøye damestøvletter, tynnfôrede, varmfôrede, elegante, solide, med tynn eller grov såle… ja, dere forstår. Det er vanskelig å definere støvletter for dame fordi de kan se ut på veldig mange ulike måter. Det er bra, for det øker sjansen for at nettopp du skal finne de nye støvlettene som passer best for nettopp deg for anledningen.

...

Always nice price

Finn dine nye damestøvletter

Hos oss på DinSko finner du damestøvletter i ulike skaftlengder, hælhøyder og materialer for alle anledninger. Et par høye damestøvletter i fint skinn eller semsket i stilren design gir eleganse til et hvilket som helst antrekk og kan varieres på mange ulike måter. Du kan bruke dem til skjørt eller kjole, utenpå eller under buksekanten og til en avslappet eller velkledd stil. Alt kommer an på sammenhengen og hvordan du vil style dine høyskaftede støvletter. Og når det gjelder hælhøyde og -utforming, finnes det også mye å velge mellom. En høy klosshæl gir stabilitet og pondus, en smal, rett hæl kan være et godt valg hvis du vil gi looken et løft til festen eller kontoret, mens en lav hæl og fleksibel såle er et bra hverdagsvalg hvis du vil være bekvem.

Hvilken stil velger du?

Når det gjelder skaftet på dine nye damestøvletter, er det helt opp til deg. Et par tettstittende over-knee-støvletter eller tight skaft som dekker leggen? Eller foretrekker du et videre skaft for å skape bekvem romslighet og fleksibilitet? En praktisk glidelås på innsiden av skaftet eller en stilren dra-på-støvlett? Eller hvorfor ikke et par støvletter med lang snøring som gjør at du kan tilpasse passformen? I tillegg til de rent funksjonelle valgene finner du også fine detaljer i form av spenner, remmer og synlige sømmer som forsterker uttrykket på dine damestøvletter. Uansett årstid finner du alltid rett støvlett i vårt store sortiment som f.eks vinterstovletter. Stilige, bekvemme og oppdaterte damestøvletter som hever looken et par hakk uansett hva som står på programmet. 

Damestøvletter i forskjellige farger

Hos DinSko kan du finne damestøvletter i alle mulige forskjellige farger. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger som hvite, brune og sorte støvletter. I tillegg til forskjellige farger har vi også mengder av forskjellige typer støvletter og looks, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par damestøvletter som passer deg og din stil. Så nå er det bare å begynne å lete blant våre modeller av damestøvletter – noe for enhver anledning. Hvilke blir dine nye favoritter? Vi håper at du finner det du leter etter og at du kommer til å få mye glede av dine nye støvletter. Du handler enkelt og trygt online eller butikk!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments