Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vinterskoletter til barn

Her har vi samlet alle varmforede vinterstøvler til barn. Enten du velger et par kule motestøvler eller et par litt mer sporty modeller som barn selv enkelt kan ta av og på med elastiske snorer og borrelåsbånd, kan du føle deg trygg på at de fungerer i vårt skandinaviske klima.

...

Always nice price

Kjøp vinterskoletter til barna

Er det på tide å fylle på med vinterskoletter i barnas skogarderobe? I så fall har du kommet til helt rett sted. Her finner du alle våre vinterskoletter for barn. Robuste og varme favoritter som lar barna nyte kalde, våte, snørike og helt vidunderlige vinterdager uten å fryse på tærne. Fra de minste babyskoene for småttinger som opplever sin første vinter på egne ben til større kids og varmende vinterskoletter som er et must til både skole og fritid når været er bistert. For de yngre barna finner du slitesterke modeller som er både varmforede og vanntette for å være på den sikre siden når det er tid for vinterlek. Et par med litt høyere skaft og lukning slutter tett rundt fot og skaft, slik at verken snø eller slaps finner veien inn. I denne kategorien finner du mengder av vinterskoletter som barn selv med letthet kan ta på og av med elastiske lisser og borrelåsbånd. Det skal ikke være vanskeligere enn nødvendig å ta på seg vinterskoene når vennene venter og akebrettet står klart for en dag i bakken!

Vinterskoletter for litt større skolebarn

For litt større skolebarn pleier det å være viktig at vinterskolettene ikke bare er varme og komfortable, de skal helst være fine også. Da kan vi varmt anbefale et par varmforede skoletter i chelseamodell. De er stilrene og bekvemme og med dobbeltsidig elastikk er de lette å ta på og av. Eller kanskje et par vinterrustede, høye sneakers med kamuflasjemønster eller fine detaljer som nettopp ditt barn liker. Perfekt valg for skolen som takler kulde og samtidig er komfortable å løpe rundt i friminuttene.

Vinterskoletter i forskjellige farger til barn

Hos oss kan du finne vinterskoletter i flere farger. Vi tilbyr forskjellige farger som sorte vinterskoletter, men også andre farger. I tillegg til farger, har vi også mange typer med ulike utseende og funksjon, så ta en titt på vårt brede sortiment for å finne et par vinterskoletter som passer ditt barn.

Velg rett blant fine modeller av vinterskoletter for barn

Velg blant mengder av bekvemme modeller fra DinSko. Kvalitetstestede vinterskoletter med spesialutviklede, vannavvisende egenskaper og mønstrede såler for sikrere grep på glatte underlag. Finn dine favoritter fra våre egne merker LINEAR og DinSko. Vi er overbeviste om at du kommer til å finne barnas nye vintersko her hos oss på DinSko. Solide sko som klarer all slags vær og utfordringer i de kalde månedene. Handle online her eller besøk din nærmeste butikk, så hjelper vi deg.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments