Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Zoey

Hos vårt egendesignede merke Zoey finner du et bredt utvalg av barnesko. De er rimelige, uansett hvilken modell du trenger. Oppdag for eksempel våre mange sandaler som er perfekte for en varm sommerdag, eller våre vintersko som holder føttene tørre og varme i høst- og vintersesongen. Gå heller ikke glipp av våre lekevennlige joggesko med høy komfort, som passer for spennende og morsomme eventyr!

...

Always nice price

Sko fra Zoey

Vårt eget merke Zoey er et godt eksempel på når det gjelder å kombinere god kvalitet og lave priser. Her finner du komfortable barnesko med god passform og godt grep i hvert steg, uansett årstid og anledning. Zoey har et design som er lekent, fargerikt og har mange fine detaljer. Hos oss kan du også finne sko med glitter på, om du er ute etter det lille ekstra!

De riktige skoene for enhver sesong

Hos Zoey finner du barnesko for enhver sesong. For eksempel et par solide vintersko med godt grep og varm foring for aktive dager i akebakken, men som også fungerer godt til hverdags. For den mer avslappede sommerlooken har vi et stort utvalg av sandaler i herlige farger og modeller, med høy komfort. Med vårt brede sortiment kan du finne sko til enhver anledning, uansett vær, vind og temperatur. Hvorfor ikke et par søte ballerinasko som fungerer til både bukser og kjole på en tørr og solrik dag? Eller gummistøvler som holder godt i tilfelle regnet faller.

Prisgunstige sko med stil

Vår tanke med Zoey er at du alltid skal kunne komme til oss for å finne fargerike og lekne sko for enhver unik anledning. Enten du er på utkikk etter et par sko til festlige anledninger, som bursdag eller andre feiringer, bør du også kunne finne sko som fungerer i hverdagen. Det viktigste er at skoene våre kan bære deg, gi deg god komfort og god passform i hvert steg du tar. At skoene rett og slett kan fungere som en spasersko til og fra skolen, samtidig som de kan bidra med godt grep i klatrestativet på lekeplassen, er det som teller. Vi i DinSko er overbevist om at du vil finne mange skomodeller du liker, og oppdage mangfoldet av varianter som finnes i vårt sortiment! Velkommen til din nærmeste DinSko-butikk så hjelper vi deg med tips og råd. Eller hvis du heller vil finne favorittene dine på nettet, kan du enkelt klikke hjem ditt neste par akkurat nå!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments