Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

XIT

Når du handler sko fra XIT, kommer du til å oppdage at trendy, stilrene og fine sko også kan være veldig komfortable. Vi er overbeviste om at et vellykket antrekk bygger på at man føler seg bekvem i sin stil. Derfor kan våre sko fra XIT matches med det meste i garderoben. Dermed kan du sette ditt personlige preg på antrekket og trives i det – på jobben, under helgens runde på byen og til kveldens festligheter.

...

Always nice price

Sko fra XIT

Gi hverdagen et løft og få festen til å gnistre med stilige sko. Vi håper at du i XIT-sortimentet finner sko som passer for nettopp deg – uansett hva som står på programmet. Fra tidløse klassikere som du aldri bli lei av til sesongens mote med en twist som gjør skoen mer personlig. XIT-sko er perfekte for enhver anledning, rett og slett.

Sjekk sesongens nye sko

Vi som alltid har lyst på et par nye sko, vet hvor herlig det er å sjekke sesongens nye kolleksjoner og la oss inspirere til en stilmessig oppdatering til høsten eller våren. Eller rett og slett når vi føler at det er på tide å fornye garderoben og skohyllen. Nettopp derfor er vi ekstra glade for å kunne tilby et stort skosortiment fra XIT til veldig fristende priser. Gjennom egen design, store volumer og smarte materialvalg har vi mulighet til å skape sko som er både fine og holdbare, samtidig som de er svært prisgunstige. Hva har du så lyst til å komplettere looken med i dag? Avhengig av sesong og vær har du mye å velge mellom. Klassiske boots med oppdaterte detaljer som tar deg gjennom høsten på elegant vis. Vil du unngå å fryse på føttene, velger du et par med varmt fôr som holder både varmen og stilen. Hvis du i stedet foretrekker å møte ruskevær og kulde i et par snøreskoletter, finner du alt fra ensfargede svarte modeller med grepsikker såle til sesongens trendy favoritter som føles helt rett akkurat nå.

Rette sko for enhver anledning

Du som ikke kan få nok av den sporty moten, har en gullgruve å øse fra når det gjelder sneakers fra XIT. Avslappede og bekvemme sneakers i luftig mesh, cleane sneakers i skinnimitasjon som er like fine til jeans som skjørt eller hverdagsfavoritter i slitesterk tekstil som passer til alt. Vil du piffe opp jobbstilen eller satse på en velkledd, elegant stil til middagen, anbefaler vi loafers med fine detaljer på grov eller tynnere såle. Dessuten bør du ha et par kule snøresko som du matcher etter anledning. Sommerlige sandaler, festfine pumps og sandaletter som gir stilen et løft, finner du naturligvis også hos XIT. Du finner hele XIT-sortimentet her på hjemmesiden og kan raskt og enkelt klikke hjem skoene. Vil du prøve skoene og få personlig service, kommer du innom hos oss i DinSko, så hjelper vi deg i butikken.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments