Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

VOX

Her finner du våre VOX-sko som henger med på de nyeste trendene. Alt fra fine hverdagsboots med flotte detaljer til festsko som stikker seg ut. Så uansett om du er en trofast VOX-kunde eller er i ferd med å kjøpe ditt aller første par, er vi overbeviste om at vårt store utvalg har noe å tilby deg. Velg og vrak blant mengder av nye sko for høst, vinter, vår og sommer.

...

Always nice price

Sko fra VOX

Med sko fra VOX er du ”rett” kledd gjennom både høst og vinter. Her finner du superstilige og trendy boots med rett skaftlengde og oppdaterte i sesongens fargeskala. Må-ha-skoletter med snøring i klassisk utgave eller med detaljer som stikker seg ut og gjør dem personlige. Vinterklare sneakersskoletter med varmt fôr som holder deg både varm og elegant hele vinteren. Varmfôrede og/eller vanntette boots og støvler med grepsikre såler og stilsikre detaljer.

VOX – din stil, dine sko

Når varmere årstider nærmer seg, finner du alt du trenger av komfortable sneakers i retrostil og trendy sneakersnyheter som du bare må elske her og nå. For den avslappede sommerlooken velger du et par luftige sandaler som lar foten puste eller gir stilen et løft med et par sandaletter til sommerfesten. Uansett hvem du er og hvilke sko du liker, tror vi at du kommer til å føle deg hjemme i de skoene du finner her på VOX’ egen side.

Prisgunstig mote

En viktig faktor er at vi skaper hvert par sko på vårt hovedkontor i Varberg, Sverige. Der tegner våre dyktige designere inn hver eneste detalj og velger rett materiale for hver skotype. De har mange års erfaring og vet hva som kreves for at en sko skal sitte ordentlig behagelig. Som en av de største skobedriftene i Skandinavia har vi egen produksjon av sko med skoteknikere og medarbeidere som kan sine ting. Dessuten gjør vår størrelse at vi kan kjøpe inn store partier av alt vi trenger i våre sko, og dermed kan vi få gode innkjøpspriser på materialene. Så hvis du lurer på hva haken er, kan vi trygt si at det finnes ingen! Du får rett og slett mer sko for pengene når du handler hos oss!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments