Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Stepside

Stepside er vårt eget merke for menn og i sortimentet finnes alle typer sko, fra skoletter og boots til sneakers og snøresko. Vi håper at du alltid skal føle deg bekvem og velkledd i dine Stepside-sko, uansett om du bruker dem til hverdags, i fritiden, på jobben eller til festen.

...

Always nice price

Sko fra Stepside

Handle herresko fra Stepside, enten direkte her fra hjemmesiden eller i en av våre mange Skopunkten-butikker i hele landet. Uansett hvilken stil du har og hvordan din moteinteresse ser ut, er det alltid smart å satse på et par fine sko. Vi våger faktisk å påstå at skoene er det som i størst grad skaper stilen.

Stepside – herresko som passer til din stil

Er du blant dem som trives aller best i et par godt inngåtte jeans og en T-skjorte eller avslappet skjorte? Da skal du satse på et par komfortable skoletter i klassisk design som gir et stilmessig løft uten å stikke seg ut. Eller legg til et par casual sneakers hvis det er sesong for en perfekt hverdaglook. Kanskje et par sommerlige slip-ons? Hvis du derimot foretrekker en litt mer elegant stil på jobben og gjerne vil gi et velkledd inntrykk, finnes det også mange sko å velge mellom. Et par stilrene chelseaboots i svart eller brunt er alltid rett og setter stilnivået perfekt til kontoret eller middagen sammen med et par jeans eller chinos og en skjorte eller fin sweater. Et par klassiske snøresko er også et godt valg fordi de er lette å matche med det meste og aldri blir umoderne.

Her finner du enkelt og raskt dine nye favorittsko fra Stepside. Vi har nemlig samlet hele sortimentet på ett sted for å gi deg et godt overblikk. Øverst finner du sesongens favoritter og modeller som er populære akkurat nå. Hvis du vil sjekke våre øvrige sko, ruller du bare nedover og ser deg rundt blant de modellene du er ute etter. Du kan også filtrere frem sko etter dine preferanser i menyen øverst på siden. Ved å angi hva du leter etter, finner du enda raskere frem til sko i den fargen, det materialet eller annet som du foretrekker.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments