Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

LINEAR

Med vårt merke LINEAR vil vi oppmuntre til aktivitet, oppdagerlyst og nysgjerrighet på det som er rett rundt hjørnet like mye som det som ligger lengre unna. LINEAR – everyday adventure, det er slik vi pleier å presentere det og det sier egentlig alt om hva det handler om. Hverdagen er full av muligheter og små og store eventyr for den som er åpen for dem.

...

Always nice price

Sko fra LINEAR

Med et par komfortable og sporty sko blir det artigere å ta en omvei til jobben for å oppdage noe nytt, ta en avstikker i skogen på veien mellom alle gjøremålene eller for den saks skyld begi seg ut på litt mer planlagte friluftsaktiviteter en fridag. Skoene som du finner på denne siden, vil inspirere deg til nettopp å finne eventyret i hverdagen. Ettersom vi bor i en del av verden der vi faktisk har fire årstider med sine helt egne forutsetninger og fristelser, tilbyr vi LINEAR-sko for alle typer vær og utfordringer.

Nye sko for hver sesong

Når vi har kommet et stykke utpå høsten og den første frosten begynner å bite i tærne, er det på tide å tenke på litt kraftigere sko og oppdatere skohyllen med skoletter og boots. Hver sesong fyller vi på LINEARs sortiment med mange herlige nyheter, designet av våre flinke designere på hovedkontoret i Varberg. De vet hva som kreves av sko som skal klare det skandinaviske vinterhalvåret. Dessuten lar de alltid form og funksjon samspille på beste vis. Elegant og praktisk, med andre ord. Stilige snøreskoletter med fine detaljer og kraftige såler er blant favorittene når kulden smyger seg innpå. Du finner garantert mange nyheter i denne kategorien når du skal handle vintersko – både varmfôrede modeller som klarer snø og minusgrader og modeller med litt tynnere fôr som fungerer fint når det er plussgrader. Varme og komfortable boots finner du naturligvis også her, både tidløse klassikere og oppdaterte motefavoritter som holder stilen og varmen hele vinteren.

Lekevennlige barnesko med god passform

For våren og sommeren tilbyr LINEAR alltid et stort utvalg av lettere skoletter, sneakers og sandaler for både dame, barn og herre. Når det gjelder barnesortimentet, er lekevennligheten alltid i fokus for å inspirere til aktiviteter og bevegelighet. Derfor satser LINEAR alltid på behagelig passform og gode såler. Dessuten praktisk lukning slik at veien ut til leken og vennene blir så kort som mulig. Og for de der dagene da du og familien helst vil kose dere hjemme – eller kanskje etter en dag i akebakken – finner du mange herlige innetøfler som varmer frosne føtter for både store og små.

LINEAR – for hverdagens eventyr

Slipp løs eventyret i hverdagen og klikk hjem dine nye favoritter fra LINEAR. Du handler bekvemt og sikkert og finner aktuelt sortiment her online eller i en av våre DinSko-butikker. Der hjelper vi deg med å finne rett modell.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments