Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Iguassu

I vårt sortiment av prisgunstige sko fra Iguassu finner du modeller for alle årets dager. Moderne sko for menn som passer til alle anledninger, fra hverdagssko til jobben via helgens miniferie i storbyen til festen eller bryllupet. Med Iguassu vil vi ganske enkelt tilby deg sko som fungerer for nettopp deg, uansett hvilke planer du har for dagen.

...

Always nice price

Sko fra Iguassu

Sko som får deg til å føle deg bekvem og elegant til hverdags, sko som holder deg varm og tørr, sko som slipper inn solen og er luftige om sommeren, sko som gir stilen et løft til festen, ja det er Iguassu. Vi synes at vi har funnet en ganske perfekt balanse mellom velkledd, avslappet og prisgunstig som gjør at du kan oppdatere skogarderoben så ofte du behøver. I vårt utvalg finner du lettmatchede skoletter og ankelboots, varmfôrede sko for vinteren, klassiske boots som passer til både jeans og dressbukse, sporty sneakers med herlig passform, avslappede høye sneakers for høst og vår, festfine loafers med stilige detaljer og hverdagsfine slip-ons for varme dager.

Iguassu-sko for menn til alle anledninger

Vi håper at skoene i Iguassus sortiment skal tiltale de fleste menn og gutter som liker gode, fine og komfortable sko, både til hverdags og til mer velkledde anledninger. Du som liker prisgunstig mote med kvalitet, skal alltid kunne finne det du leter etter hos oss! På samme måte som du har et par spesielle sko til løpeturene eller treningsstudioet, tenker vi at det finnes et par perfekte hverdagssko som bare føles helt rett for deg. Sko som du alltid føler deg bekvem i og som matcher det meste i garderoben. Det trenger ikke å være samme sko hver dag og heller ikke samme skotype. Poenget er at når du først har funnet en stil som passer for deg, så vet du hva som funker og hva som er din hjemmebane når det gjelder sko. Til forskjell fra løpesko eller arbeidssko som krever spesielle funksjoner, stiller hverdagsskoene kanskje ikke like høye krav til funksjonalitet og tilpasning. Men komfort er en viktig faktor fordi du går noen tusen skritt om dagen og står oppreist i lange stunder.

Bekvem og prisgunstig skomote

I Iguassus sortiment finner du rikelig med bekvemme såler og skånsomme materialer som gjør at du kan bruke skoene hele dagen og fortsatt være bekvem. Fine tøysko og sneakers med fleksible gummisåler er en opplagt investering for hverdagens avslappede stil. Et par ensfargede chelseaboots er alltid rett. Velg et par med myk og behagelig innersåle for maksimal komfort. Når det er klart for fest og høytid, trenger du heller ikke å føle deg ubekvem. Våre klassiske snøresko er like populære til den velkledde kontorlooken som til et par chinos eller dress når det er tid for en bedre middag eller fest. Handle dine nye prisgunstige herresko fra Iguassu online allerede i dag, eller ta en tur innom DinSko så får du gode tips og personlig service.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments