Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Duffy

Det svenske merket Duffy tilbyr prisvennlige sko som er både fine og bekvemme. I Duffys sortiment finner du alltid fine nyheter som fungerer til både hverdag og fest. Og for hver sesong finner du nye, oppdaterte modeller som henvender seg til jenter og kvinner i alle aldrer. Så velkommen til å oppdage Duffy du også – vi tror at du kommer til å like dine nye sko.

...

Always nice price

Sko fra Duffy

Damesko fra Duffy er populære og prisgunstige i hele Skandinavia. Det finnes selvfølgelig grunner til det. En ny sesong innebærer nye sko fra Duffy som passer for våre skandinaviske forhold enten det er vår, sommer, høst eller vinter.

Oppdaterte sko fra Duffy

Her finner du oppdaterte sneakers for en sporty hverdagslook, skaffer deg dine nye sommerlige sandaler når solen og varmen vender tilbake eller klikker hjem Duffys superstilige og komfortable tøfler som du kan bruke både ute om sommeren og som innetøfler om høsten og vinteren. Kjøp gjerne et par for utebruk og et par for innebruk. De er så bekvemme at du sikkert kommer til å bruke dem så ofte du kan. Til høsten kan du fylle opp med klassiske og tidløse snøreskoletter i ekte skinn for en vinnende høststil som både er elegante og beskytter mot regnvåte fortau med sine kraftige såler. Er det fest eller bryllup på gang? Et par klassisk elegante pumps er alltid rett og hever umiddelbart hele antrekkets nivå noen hakk. Vil du varme føttene når du kommer hjem fra jobben eller en kald vinterdag ute, finnes det et ordentlig must fra Duffy. Deres klassiske tøfler med dunbløt fuskepels som omgir føttene og skrur opp kosfaktoren maksimalt! Finnes i flere ulike farger og kommer til å holde deg med selskap i mange herlige stunder når det er mørkt og ruskete utenfor vinduet.

Duffy-sko for alle anledninger

Kort sagt finner du sko for alle anledninger i vårt utvalg fra Duffy. Det er perfekt når du vil fornye skogarderoben med trendy og bekvemme sko til veldig gode priser. Velkommen til å studere det aktuelle utvalget og velge ut et par sko som du føler passer ekstra godt for nettopp deg. Du klikker hjem dine nye sko fra Duffy her i nettbutikken eller du kan besøke våre butikker for personlig service.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments