Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Attitude

Ny sesong, nye sko – for deg som elsker å holde deg oppdatert, synes det er gøy med trender og liker å uttrykke din stil med et personlig antrekk, er sko fra Attitude garantert noe for deg. Her finner du prisgunstig skomote som følger med i sin tid og krydrer stilen din litt ekstra.

...

Always nice price

Sko fra Attitude

Hver årstid har sine trender og skonyheter og du finner alltid aktuelle modeller fra Attitude som sørger for at du holder deg oppdatert enten det er sommer, høst, vinter eller vår. Sørg for å fylle på i skogarderoben med rett attityde i form av kule boots, sporty sneakers, sesongens snøreskoletter, hverdagsfine lavsko, bekvemme tøfler og sommerlige sandaler. Uansett om du skal på skole eller jobb, gå på klubb eller bare være med vennene på byen, er vårt tips at du sjekker det aktuelle utvalget fra Attitude hvis du trenger å oppdatere skogarderoben.

Attitude er designet i Sverige

Alle Attitude-sko designes i Sverige der vi har våre egne dyktige designere og skoteknikere som jobber fra grunnen av med hver enkelt modell. De sørger for at ethvert materiale er nøye utvalgt, hver detalj er på rett plass og at fargesettingen ligger helt rett i tiden. Resultatet er nye kolleksjoner hver vår og høst der håndverkskunnskapen og fingertuppfølelsen merkes i hvert eneste par du finner i sortimentet fra Attitude. Følg gjerne DinSko i sosiale medier og ta en tur innom her på Attitudes egen side for å få nyheter og ha full kontroll på nye stiler.

Alltid rette sko fra Attitude

Avslappet hverdag, lørdag med vennene på byen, festkveld med ekstra av alt, en herlig tur på favorittkafeen. Livet inneholder mye moro og vi sørger for at du alltid har sko som matcher din smak og dine aktiviteter. Og hvilke sko og hvilken stil som passer til din dag eller kveld, bestemmer jo faktisk bare du. Med rett attityde og ut fra din personlighet synes vi ikke at andre skal bestemme. Kjør på den stilen du trives i, så pleier alt annet å bli bra også. Bekvemt, tøft, trendy, klassisk, kult eller tidløst … Vi håper at du gjør ditt neste og kanskje beste skokjøp fra Attitude og fortsetter å gjøre din greie! Handle skoene online eller besøk oss i valgfri DinSko-butikk, så hjelper vi deg.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments