Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Alley Comfort

Med sko fra Alley Comfort er du alltid bekvem, både rent bokstavelig og i din stil. Med dette merket vil vi tilby sko med stor variasjon i sine uttrykk, men med den fellesnevneren at de gir deg en komfort utenom det vanlige.

...

Always nice price

Sko fra Alley Comfort

Alle sko i Alley Comfort-sortimentet har nemlig ekstra vattering i innersålen som tilpasser seg etter foten i hvert steg. Dessuten er yttersålen i så lett materiale som mulig, slik at du kan føle deg fri og ledig hele dagen. Her finner du ganske enkelt fine sko som også er ekstra skånsomme og behagelige å gå i. Smaken er forskjellig og derfor har vi mange fine modeller med detaljer og i farger som gjør at alle kan finne sine favoritter og samtidig gå en bekvem dag i møte, bokstavelig talt.

Bekvemme sko for enhver smak

Velg blant sesongens snertne sneakers, fine lavsko som passer til alle anledninger, festfine pumps med god passform, trendy boots som gir stilen et løft, sommerlige sandaletter med fine detaljer og mye mer. Alle med samme høye komfort og superbehagelige følelse for foten. Alle sko i sortimentet fra Alley Comfort er skapt med vår egenutviklede såle som blir personlig for hver sko. Dette fordi det er dine føtter som former dem slik at de får tilpasset støtte og unik komfort hver gang du setter ned foten. Skoene på denne siden finnes i alle tenkelige varianter. Fra hverdagens favoritter som du kan bruke på spaserturen eller jobben til elegante og festfine sko som garantert gjør utekvelden eller festen både finere og mer komfortabel, uansett om du svinger deg på dansegulvet eller går og står en lang kveld. For slik er det jo for de fleste av oss. Vi vil kle oss fint når det er fest eller selskap, men ikke med fare for å få gnagsår eller vrikke foten.

Sko med komfort og stil

Utseende og funksjon går hånd i hånd når du velger et par sko fra Alley Comfort. Dermed trenger du ikke å velge det ene fremfor det andre. Så det er bare å velge og vrake blant mengder av fine, bekvemme og oppdaterte sko som passer til det meste i garderoben og som du får lyst til å bruke hver dag. Du klikker enkelt hjem dine nye Alley Comfort online når du har valgt dine favoritter her på siden.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments