Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Alley

Hos vårt egendesignede varemerke Alley finner du moteriktige og funksjonelle sko med en stilren touch. Aktuelle sko som passer like bra i hverdagens basisgarderobe som til en kaffe eller middag på byen. Bekvemme sko som kan brukes til et hvilket som helst antrekk. En tidløs stil med twist!

...

Always nice price

Sko fra Alley

Vårt merke Alley er et perfekt eksempel på at det er fullt mulig å kombinere kvalitet, mote og lave priser på sko. Moteriktige sko for enhver sesong i bra kvalitet og som passer til det meste i garderoben. En stor ressurs i vår evige streben etter å bli bedre og utvikle vårt sortiment, er at alle sko fra Alley designes av våre egne designere på hovedkontoret i Varberg. Sammen med våre erfarne skoteknikere velger de rette materialer, detaljer og funksjoner for at hver sko skal bli så bra som du og alle våre andre kunder fortjener. Vi slipper ikke skoene ut i verden før alt er på plass og finslipt til minste detalj.

Rette sko for enhver sesong

I Alleys sortiment finner du alltid aktuelle sko som passer til din stil uansett årstid og værforhold. Et par klassiske chelseaboots i stilren design er alltid rett om høsten. Varmfôrede skoletter med fine detaljer hjelper deg gjennom vinteren. Nye, friske sneakers i sesongens farger får fart på vårfølelsene. Og til sommeren kan du la tærne sprike i et par luftige sandaler. For bare å nevne noen av alle de skotypene du finner hos Alley. Du finner naturligvis også stilige støvler, nette ballerinasko, deilige tøfler, festfine boots og mengder av andre sko som du bare kommer til å elske. Fra hverdag og jobb til helgens shoppingtur og fødselsdagsfesten – det finnes Alley-sko for enhver anledning som kommer til å falle i smak hos nettopp deg.

Prisgunstige sko med stil

Vår idé med Alley er at du alltid skal kunne finne fine sko som gir både hverdagsstilen og festantrekket et løft, uten at du må betale mer enn nødvendig. Ta en titt her på vår avdeling for Alley og oppdag mangfoldet av sko fra et av våre mest populære merker. Vi er overbeviste om at du kommer til å finne mange sko som du liker. Vi tror også at du kommer til å merke hva vi mener med at kvalitet, mote og lave priser trives helt utmerket sammen. Klikk hjem ditt neste par fra Alley allerede i dag og vent på leveransen med dine nye favorittsko. Eller kom innom hos oss i butikken, så hjelper vi deg med tips og råd. Velkommen til å handle prisgunstige sko fra Alley du også!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments