Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Gummi

Textil

Om materialet

Gummien sine unike egenskaper ble oppdaget av urbefolkningen i Amerika allerede for 3000 år siden. Det ble blant annet brukt for å forsterke sålen på sandalene de gikk med. Med sin elastisitet og holdbarhet er gummi fortsatt et fantastisk materiale for fleksible yttersåler med god demping. Og ikke minst i gummistøvler da det er naturlig vanntett.

Oppbevares på et mørkt og kjølig sted

Mange tror feilaktig at sko og støvler i gummi ikke behøver pleie, men det gjør de definitivt om du vil at de skal holde.

Uansett hvilken gummi, naturgummi eller syntetisk matriale, som dine støvler eller kalosjer er laget av, kan ikke gummien puste og bør oppbevares tørt, svalt og mørkt for å ikke tørke ut og sprekke. Skulle naturgummi få hvite flekker er det ingenting å bekymre seg for, det er helt naturlig. Tenk på at støvler helst skal oppbevares med støvelskaft slik at gummien ikke bøyer seg.

Quick fix

Timer

1 MIN

Quick fix

Skyll av og plukk ut grus fra sålene.

Skopleie

1. Rengjøre
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments