Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skorengøring

Behold skoenes glans og friskhet med rett skorengjøring. Ved hjelp av et smart utvalg artikler, f.eks. skobørste, pusseklut og rengjøringsspray, har du alle forutsetninger for å få skoene til å føles som nye selv etter måneder og år med bruk. Gjør det til en vane å rengjøre skoene med jevne mellomrom – det er en liten innsats som gjør stor forskjell!

...

Always nice price

Skorengøring hos DinSko

Se på skoene – det gjør andre! Omtrent slik lød et slagord fra 50-tallet som skulle få folk til å bry seg om skoene sine. Og det som var sant da, er det nå også. Blant det første som møter blikket (etter selve blikket kanskje) når du treffer et menneske, er skoene. Vi har en tendens til å måle hverandre opp og ned og da blir skoene viktige for det inntrykket vi gir og får av hverandre. Med andre ord, sørg for å holde skoene rene og friske for å gjøre et godt inntrykk i hverdagen. For ikke å snakke om på den første daten, forretningsmøtet eller søndagsmiddagen. For uansett hvor lite du ferdes i miljøer med vått underlag, smuss og søle, kommer skoene til å bli utsatt for partikler og sprut fra omgivelsene. Tenk deg et fortau i byen i vinterhalvåret, så forstår du hva vi mener. Heldigvis finnes det hjelpemidler. Med noen smarte produkter for skorengjøring er det ingen katastrofe om favorittskoene blir tilsmussede eller flekkete. La oss gå gjennom hva et basissett kan bestå av!

Rengjøringsstein

En rengjøringsstein er den mest naturlige måten å gjøre ren sko på. Med denne steinen børster du skoene forsiktig uten at andre produkter er involvert. Et perfekt første trinn når du skal rengjøre sko i semsket, kanvas og nubuck, altså materialer med litt grovere struktur.

Rengjøringsskum

Rengjøringsskum selges i en praktisk pumpeflaske med selvskummende skum som rengjør alle materialer og er skånsomt mot lær og andre sensitive materialer. Fjerner smuss uten å påvirke materialets naturlige egenskaper. Praktisk å bruke og lett å påføre med et lett trykk på pumpen.

Pusseklut

En pusseklut er en myk klut av høy kvalitet som er optimal for skopussing. Fungerer utmerket når du smører inn skinnsko med olje eller krem og kan vaskes i vaskemaskin.

Skorengjøringssett

Et skorengjøringssett er et praktisk, lite sett med det viktigste for skorengjøring som fungerer på alle skomaterialer. Inneholder en rengjøringsbørste i tre med kraftig bust, en flaske skumrengjøring med pumpe og en slitesterk pusseklut i mikrofiber. Perfekt for deg som vil holde skoene rene og friske, eller som en gave til en skoelsker i din nærhet.

Ta utgangspunkt i hvilke sko du har og hvordan du bruker dem. Deretter er det bare å velge den skorengjøringen som passer best for deg og skoene. Produkter for skorengjøring handler du enkelt her på DinSko eller i en av våre mange DinSko-butikker. Ta vare på deg selv (og skoene dine).

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments