Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Tøfler til dame

Her finner du dametøfler for alle anledninger. Det finnes virkelig også mange anledninger da det herligste man kan gjøre er å stige inn i et par deilige, koselige og behagelige tøfler og bare la føttene ha det bra. Eller hva med et par komfortable tøfler med god komfort og støtte til foten gjennom hele dagen når du går og står mye?

...

Always nice price

Tøfler til dame for innen- eller utendørs

La oss gi noen eksempler på tilfeller der dame-tøfler er et opplagt valg! Du kommer hjem fra jobben en mørk høstettermiddag, vinden blåser på tvers og du rister regnet av paraplyen utenfor døren. Og der står de og venter i gangen – dine varmende dametøfler med herlig omsluttende for. Du henger vesken på kroken, får av deg ytterskoene og trekker på deg tøflene og opplever den uslåelige følelsen av å være hjemme. Middagen får vente en stund – nå skal du ha en stund for deg selv i sofaen, med tente lys og et magasin eller litt planløs TV-titting. Bare du, roen og føttenes beste venner – favorittøflene!

Dametøfler skåner både føtter og kropp

En vanlig dag går du mellom åtte og ti tusen skritt, det har du kunnet regne ut siden du skaffet deg en smartklokke med skritteller. Langt over halvparten av disse skrittene går du på jobben. Det er jo bra, for dermed får du mye av den daglige dosen mosjon med på kjøpet. Men gulvet er jo ikke helt skånsomt mot føttene og du har vondt litt her og der etter en lang arbeidsøkt. Du som tenkte at dine fint inngåtte sneakers var det smarteste valget for føttene på jobben, må kanskje tenke om igjen. Får vi foreslå et par klassiske korktøfler med støtdempende gummisåle? Med anatomisk utformet fotseng gir denne tøffelen god komfort og skåner både føtter og kropp. Velg farge og materiale på overdelen etter smak og behag, så har du et par trofaste følgesvenner i titusenvis av skritt fremover. Sats på et par tidløse i vår egen modell fra kultmerket Lejon. Og når du først skal investere i et av parene nevnt ovenfor, hvorfor ikke kjøpe et ekstra par som du kan bruke som sommersandaler? Både behagelig og fint når solen skinner. Dessuten helt rett fra et motesynspunkt.

Finn din modell av dametøfler her!

Slip-in-tøffel, omsluttende strikket tøffel, saueskinnsfôret tøffel eller stilfull komfort med lekre detaljer? Når du handler dametøfler fra oss på DinSko, kan du være sikker på at du finner en modell som er rett for nettopp deg. Du finner tøfler i klassiske farger som hvit, sort, brun og grå, men også beige og rosa. Du handler enkelt online og velger selv leveringsmåte. Eller besøker en av våre butikker og prøver tøflene før du slår til. Vi håper at du kommer til å trives i dine nye tøfler!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments