Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Høye sneakers for dame

I vårt sortiment av høye sneakers for dame finner du et oppdatert sortiment av disse sporty favorittene for alle anledninger. Med sin inspirasjon fra skatekulturen og basketen får du en naturlig urban og avslappet look med et par høyere skaft. Men du kan fortsatt variere uttrykket på mange morsomme måter ved å matche med klær etter smak og situasjon. Et par kule, høye sneakers med retrofølelse sammen med et skjørt eller til og med en kjole gir en herlig stilmiks som fungerer i de fleste sammenhenger.

...

Always nice price

Handle høye damesneakers

I takt med at sneakersmoten har overtatt stadig mer av gatebildet i mesteparten av verden, har mange også begynt å få øynene opp for sneakers med høye skaft. I tillegg til at de er stilige, kan det også finnes mer praktiske grunner til å øke skafthøyden på dine sneakers. Ikke minst når det begynner å bli høst og vinter, er det herlig med et par høye sneakers som holder både kulde og væte ute. Hos oss finner du vanntette modeller som lar deg bruke høye sneakers selv når været er på sitt mest ruskete. Blant favorittene finnes det også litt grovere modeller med varmende for som det går fint å bruke også i vintermånedene.

Mange valg blant våre høye damesneakers

Når det gjelder høye damesneakers, finnes det også andre spennende valg. Clean cupsole eller tøff chunky såle? Klassisk snøremodell eller diskret glidelås på innsiden? Kanskje en trendy dra-på-sneaker med luftig mesh i overdelen? Som du forstår er valgmulighetene nærmest uendelige i alt fra materialer, funksjoner, lukning, grovhet og detaljer. Fra klassiske høye sneakers med røtter i sport og subkulturer til oppdaterte nyheter med de seneste funksjonene. Det eneste vi vet med sikkerhet, er to ting: Du kan aldri ha for mange sneakers og høye sneakers er et perfekt supplement til dine lave favoritter. Og for det andre: Sneakersmoten er kommet for å bli, så du kan være sikker på å få bruk for dine nye, høye sneakers i lang tid fremover hvis du tar vare på dem.

Høye damesko i forskjellige farger

Hos DinSko kan du finne masse forskjellige høye damesneakers i alle mulige forskjellige farger. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger, som hvite og sorte high-top damesneakers. I tillegg til forskjellige farger, har vi også mange forskjellige typer av høye sneakers og stiler for kvinner, så bla gjennom vårt brede utvalg for å finne et par høye sneakers som passer din stil.

Så nøl ikke med å klikke hjem dine nye darlings allerede i dag! Blant våre høye sneakers for dame finnes det noe for alle. Vi håper du finner det du leter etter (eller ikke visste at du ville ha!) og handler online her på Dinsko.no eller i en av våre mange butikker fra nord til sør. Ha en fin dag! Vi håper at du kommer til å trives i dine nye, høye sneakers.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments