Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Loafers til dame

Skogarderoben ikke er komplett uten minst ett par loafers. Dameloafers var i lang tid et mer eller mindre ukjent konsept fordi menn lenge hadde ”enerett” på denne klassiske skomodellen. Men motene endrer seg og nå har loafers vært en minst like viktig del av looken for kvinner i mange år. Og hvorfor skulle de ikke være det? De er stilrene, praktiske, smekre og superenkle å bruke i de fleste sammenhenger.

...

Always nice price

Handle loafers til dame

Du kan matche loafers med et par smale jeans, en sober dressbukse, et par elegante shorts eller med et luftig skjørt. Du kommer uansett til å få et stilløft, det er bare et spørsmål om smak og behag. Med det rette loafersparet er du kort sagt alltid rett ute! Med det sagt finnes det et hav av herlige modeller å velge mellom. En klassisk penny loafer med stilig bånd over foten i en ensfarget modell holder alltid. Et par dusksloafers er et mote-statement i seg selv som krever sin kvinne og attityde for at de skal brukes på rett måte. Vil du legge til noen flotte detaljer på dine loafers, velger du f.eks. en kroko- eller slangemønstret overdel, en stilig metallspenne eller en grovere såle for å stikke deg ut.

Når brukes dameloafers?

Dameloafers kommer i mange lekre utførelser og derfor finnes det nesten ingen begrensninger. Loafers passer like bra på kontoret som til festen eller middagen med vennene. Velg en mer nedtonet, ensfarget modell i skinn eller semsket for mer representative anledninger og våg å slå deg løs i fargevalg og detaljer til festen. Fellesnevneren for alle loafers er mangelen på snøring, noe som gjør dem minimalistiske og lette å ta på og av. I oppbygningen minner loaferen en hel del om den klassiske mokasinen og andre slip-on-modeller og kombinerer stil og bekvemmelighet med sin lave hæl og elastiske passform.

Ditt loafers-valg!

Så, hvilke loafers satser du på denne gangen? Et par beige, blå eller sorte loafers som overlever alle trender? Et par tøffe loafers med platåsåle? Eller et par minimalistisk designede skinnloafers med gullenke på overdelen? Kanskje passer du på å finne et par loafers for enhver anledning, slik at du aldri står uten, uansett hva som står på programmet? Vi ønsker deg i alle fall en hyggelig shoppingopplevelse og håper at du finner dine nye loafers for dame her hos oss på DinSko. Klikk deg rundt her på nettstedet og handle online, eller besøk din nærmeste butikk og prøv på stedet. Vi ses!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments