Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Gummistøvler til dame

La ikke regn og ruskevær gå utover looken! Vårt store sortiment av gummistøvler til dame gjør det lett for deg å holde stilen og skape et flott antrekk i all slags vær. Det finnes klassiske og tidløse gummistøvler med høyt skaft og riflet såle samt modeller med lavt skaft, alle alltid PVC-frie.

...

Always nice price

Handle gummistøvler til dame for regnfulle dager

I takt med et økt fokus på friluftsliv, voksende hageinteresse og en sterk outdoor-trend er et par solide gummistøvler nå like rett på skogsturen og i hagen som på byen en regnfull dag. Det er bare å matche rett, så blir gummistøvelen et opplagt valg når du vil holde føttene tørre, uansett hva som står på programmet.

Gummistøvler som stikker seg ut!

Vil du i stedet sikte på et par mer minimalistiske gummistøvler for dame, finner du flere kule modeller av gummistøvler med dobbeltsidig elastikk og kort skaft. Tenk chelseaboots i gummistøvelversjon! Her kan du matche med et par oppbrettede eller rippede bukser for å vise skaftet eller et skjørt hvis du vil stilbryte på en trendy måte. Et perfekt valg for deg som vil kombinere funksjon og fashion på en vinnende måte. Eller hvorfor ikke passe på å sette et stilmessig avtrykk med dine gummistøvler ved å velge et par med et mønster som stikker seg ut? Sebrastripete, prikkete eller slangemønstrede gummistøvler er noen eksempler som definitivt fanger blikkene neste gang du ”are singing in the rain”. Du finner også varianter med fine spenner i skaftet, snøring foran og andre detaljer som ytterligere piffer opp de en gang så forutsigbare gummistøvlene.

Gummistøvler i forskjellige farger til damer

Hos oss kan du finne forskjellige farger på gummistøvler til damer. Du finner forskjellige farger som sorte gummistøvler og beige gummistøvler. I tillegg til forskjellige farger, har vi også massevis av forskjellige typer gummistøvler og looks, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par gummistøvler som passer deg.

Gummistøvler for helgetur i skogen eller en tur på byen

Hvis du skal bruke gummistøvlene hele dagen eller på en lengre skogstur, kan det være verdt å satse på gummistøvler som puster. Hvis underlaget er sølete og vått, kan du med fordel klikke hjem et par med grovere såle og kraftig hæl for å få bedre grep i steget. Fra vårt eget merke LINEAR tilbyr vi en rekke kule gummistøvler med oppdatert look som holder deg både tørr og elegant. Disse modellene fungerer absolutt like bra i byen som på helgeturen i skogen. Også vårt klassiske merke Lejon har designet en ny serie gummistøvler for dame med blant annet fine lisser i metallringer og stilige detaljer rundt tå og hæl.

Så for å modifisere det gamle uttrykket – det finnes ikke dårlig vær, det finnes bare kjedelige og dårlige sko. Men ikke hos oss på DinSko! Gjør deg klar for sesongens regnfulle dager med oppkvikkende og oppdaterte gummistøvler for dame. Du handler enkelt og trygt online her på nettstedet eller besøker nærmeste butikk for personlige råd og service. La det regne!


...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments