Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vinterboots til barn

Fordi barn ofte elsker å være ute og leke uansett vær og vind, er grunntipset at du alltid bør velge varmforede vinterboots til barna. Det kan selvsagt være plussgrader også i desember, januar og februar, men etter en stund ute pleier det likevel kunne å bli kaldt på føttene.

...

Always nice price

Kjøp vinterboots til barna

Hos oss på DinSko finner du alltid rette vinterboots for barn, uansett hvilke kjølige eventyr som venter. Uansett om barna trenger varmforede boots og skoletter til skolen eller barnehagen eller solide vintersko for lange fridager i akebakken. For når snøen og kulden slår til, gjelder det å være forberedt. Det er aldri gøy å måtte fryse eller være våt på føttene fordi man ikke har rukket å oppdatere skogarderoben før det første, overraskende snøfallet eller kuldegufset. For er det noe vi som bor i Skandinavia vet, så er det at før eller senere blir det vinter, hvert år. Selv om enkelte vintrer er milde og andre bitende kalde, kreves det andre sko enn i sommerhalvåret. Alle sko som du finner på denne siden, er varmforede. Det kan det jo være bra å vite.

Sats på varmforede vinterboots

Da er det bedre å variere strømpene avhengig av hva termometeret viser. Hvis det er mildt, holder det ofte med et par vanlige, tynnere strømper, mens det er bedre med ullstrømper eller raggsokker når det er minusgrader og vintervær. Dessuten er det alltid mulig å ta en titt i våre avdelinger for vinterskoletter og -støvler for enda flere alternativer til vinterens ulike aktiviteter.

Vinterboots for all slags vær og aktiviteter

Fordi været veksler og dagene ser forskjellige ut, kan det være bra å satse på minst et par ulike modeller av vintersko til barna. Til skolen er våre klassiske, varmforede chelseaboots alltid populære med sin enkle design, smidighet og bekvemme såle. Den finnes dels med enkomponentssåle som pleier å passe for de litt mindre barna og med robust, bred hæl og riflet mønstring for de litt eldre. En annen storselger som alltid fungerer, er vår varmforede skolett i semsketimitasjon med sine fine sømmer og omsluttende overdel på taggete såle. Passer like bra til skolen og friminuttene som til uteaktivitetene med vennene i helgen. For slapsete dager kan det være bra å komplettere det varme foret med en vanntett membran som klarer å holde væten ute når det behøves. Vårt eget merke Linear har superkomfortable, varmforede boots med fuskepels rundt skaftet som er vanntette og klarer hverdagen med både stil og komfort.

Kjøp dine vinterboots online eller i butikk

Kort sagt finner du vinterens barneboots her hos DinSko og kan i fred og ro klikke hjem barnas nye sko online. Du er selvfølgelig også velkommen i en av våre DinSko-butikker rundt om i landet. Der får du personlige tips om hvilke vinterboots som passer best for nettopp deg og dine barn. Velkommen til å vintersikre skogarderoben!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments