Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Miljø

Vår ambisjon er at miljøspørsmål skal håndteres i alle ledd i verdikjeden og vi arbeider kontinuerlig med å minske både vår direkte og vår indirekte miljøpåvirkning. Ved å stille krav tidlig i prosessen, både internt og overfor våre leverandører, kan vi blant annet effektivisere vår ressurshåndtering samt minske våre utslipp og dermed også vårt klimaavtrykk.

Kjemikalier

Overalt i vår hverdag finnes det kjemikalier av ulike slag og de fleste stoffene vi kommer i kontakt med i hverdagen, er ikke helseskadelige. Sko inneholder også kjemikalier, og i NilsonGroup har vi sammen med leverandørene et ansvar for å sikre at produktene våre ikke inneholder helsefarlige, miljøskadelige eller forbudte stoffer. Vi nøyer oss ikke med bare å kontrollere den ferdige skoen. Vi har også valgt å gå lengre tilbake i verdikjeden og sørge for at disse stoffene heller ikke forekommer i produksjonsprosessen. Dette ser vi som et viktig ledd i å skape sikre og sunne arbeidsforhold ute hos våre leverandører og motvirke negative miljøeffekter på grunnvann og dyrkbar mark rundt våre produksjonsenheter.

60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments